DOCENTEN BIJBELSCHOOL

Wilkin van de Kamp
Wilkin van de Kamp
Wilkin van de Kamp (1961) is getrouwd met Aukje. Samen hebben zij vier zonen, twee schoondochters en vijf kleindochters. Na zestien jaar parttime in het onderwijs gewerkt te hebben, was Wilkin van 2000 tot en met 2010 fulltime in dienst als voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Vanaf 2010 is hij fulltime in dienst als predikant-directeur van Vrij Zijn. Wilkin is hoofddocent op de Vrij Zijn Bijbelschool en op de Vrij Zijn Trainingsschool.
Martin Koornstra
Martin Koornstra
Martin Koornstra (1967) is getrouwd met Karin. Samen hebben zij twee dochters. Martin is geboren in België in een gezin van zendelingen en van jongs af aan bezig met christelijk werk, vooral onder tieners en jeugd. Na zijn opleiding tot vliegtuigbouwkundig ingenieur ontmoette hij Karin en samen hebben ze enorm veel opgezet voor kinderen en jongeren in Vlaanderen. Vanaf september 2009 zijn ze begonnen aan een avontuur om nationaal kerken en organisaties te ondersteunen door middel van training, onderwijs en coaching onder de naam Royal Mission.
Gerdien Lammers
Gerdien Lammers
Gerdien Lammers werd in 1979 geboren in Terborg. Ze is getrouwd met Alfred en samen zijn ze de ouders van vier prachtige kinderen. Gerdien raakte al in een vroeg stadium betrokken bij Vrij Zijn en geniet van haar functie als beleidsmedewerker en ‘rechterhand’ van Wilkin. Op enthousiaste wijze geeft ze onderwijs over onze vrijheid en identiteit in Christus. Het is haar verlangen dat mensen gaan ontdekken hoeveel God van hen houdt. Gerdien is als docent ook verbonden aan de Vrij Zijn Trainingsschool.
Rob van Zon
Rob van Zon
Rob is getrouwd met Afke en samen hebben zij vijf kinderen. In 1991
heeft God Rob bevrijd van een leven in verslaving. Rob heeft passie voor Jezus en ziet graag dat christenen worden getraind om de bediening van Jezus voort te zetten. Rob is naast schoolleider en docent op de Vrij Zijn Bijbelschool ook docent op de Vrij Zijn Trainingsschool.