Heart2Heart Zomerweek

26 juli – 31 juli 2020
Pagedal Stadskanaal

Thema: ‘God’s heartbeat

Heart2Heart in samenwerking met Vrij Zijn

Je kent vast en zeker het beeld van een kind dat op de schoot van zijn vader klimt. Vaders armen zijn wijd open en het kind legt vol vertrouwen zijn hoofd op vaders borst. Geborgen in zijn veilige armen luistert het ontspannen naar de hartslag van zijn vader. Wat een intimiteit, veiligheid en kwetsbaarheid. Ieder mens is gemaakt om te leven in die geborgenheid en rust bij de hemelse Vader. Op deze plek weet je wie je bent: een geliefd kind van de Vader.

Aanmelden

De Vader nodigt ons uit om als zijn geliefde kinderen dichtbij Hem te komen. Net als het kind kunnen wij de hartslag van onze hemelse Vader horen als we heel dichtbij Hem zijn. God verlangt naar deze diepe, intieme relatie met ons. Hij verlangt ernaar dat wij zijn hartslag horen, voelen en zien. Hij wil zijn hart met ons delen voor zijn huisgezin en een wereld in nood. Tijdens de Zomerweek mogen we de Vader heel persoonlijk ontmoeten om een kanaal van zegen te zijn voor onze omgeving. We gaan leren afstemmen op Gods hartslag, zodat we gaan leven in het ritme van zijn ‘heartbeat’.

Voor jong en oud
Voor alle leeftijden is er een programma vol sport, spel, actie, humor en ontmoeting. In aansprekende programma’s worden volwassenen, jongeren, tieners en kinderen meegenomen in een persoonlijke zoektocht naar de Heilige Geest. Iedereen wordt uitgedaagd radicale keuzes te maken met God en Jezus te volgen op alle terreinen van zijn leven. Ieder jaar krijgen we weer tientallen prachtige reacties binnen. Klik hier om een aantal getuigenissen te lezen.

Je bent van harte welkom om deze Heart2Heart Zomerweek mee te beleven. We ontmoeten je graag in Stadskanaal.