Heart2Heart Zomerweek

Annulering Heart2Heart Zomerweek 2020

Zoals jullie weten heeft de overheid gisteren aangekondigd dat alle evenementen tot en met 1 september 2020 geen doorgang kunnen vinden. Dat betekent dan ook dat wij het teleurstellende bericht moeten meedelen dat de Heart2Heart Zomerweek van 2020 niet door kan gaan. De conferentie zou gehouden worden van 26 tot en met 31 juli 2020 in Stadskanaal, maar gaat definitief niet door.

We vinden het onvoorstelbaar jammer dat de Zomerweek niet door kan gaan. Het coronavirus heeft enorme impact op onze samenleving. Duizenden mensen vechten voor hun leven, thuis of in het ziekenhuis. Vele tienduizenden staan dag en nacht, schouder aan schouder klaar om voor mensen te zorgen die ziek zijn. We willen hen van harte Gods kracht en herstel toebidden. We leven mee met hen die rouwen om een overleden geliefde. We zijn ons ervan bewust dat mensen op allerlei manieren lijden. We denken aan ouderen of alleenstaanden die eenzaam zijn, aan geliefden die we niet mogen ontmoeten, aan mensen die in onzekerheid leven over hun (financiële) toekomst. Maar ook aan kinderen en volwassenen die het nu mentaal zwaar hebben. Juist nu is het belangrijk om ons verstand te gebruiken en tegelijkertijd onze harten en gedachten te richten op onze goede God die ons in dit lijden wil troosten en ons in staat stelt om anderen bij te staan die het moeilijk hebben. Juist nu wil Hij de Heer van ons leven zijn en mogen we uitdelen van de zegen die Hij ons overvloedig geeft.

De allereerste prioriteit van de overheid is ervoor te zorgen dat zwakke mensen zoveel mogelijk worden beschermd. Dit doen we met elkaar. Als organisatie ondersteunen wij deze prioriteit. We staan volledig achter dit besluit van de overheid.

Zomerweek 2021
In 2021 organiseren we de Heart2Heart Zomerweek gewoon weer. Nu al zien we met verlangen uit naar een week vol van Gods heerlijkheid en liefde. De Zomerweek zal dan gehouden worden van 1 tot en met 6 augustus 2021. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Omdat Stichting Vrij Zijn na 2020 niet meer betrokken is bij de organisatie van de Zomerweek zal alle informatie en communicatie over de Zomerweek van 2021 Stichting Heart2Heart worden verzorgd (www.heart2heart.nl).

We wensen jullie Gods rijke zegen en nabijheid toe.

Met vriendelijke groet,

Stichting Heart2Heart
Gerard & Lydia de Groot

Stichting Vrij Zijn
Wilkin van de Kamp