Heart2Heart Zomerweek

Aanmeldprocedure

De inschrijving voor de Heart2Heart Zomerweek 2020 gaat op donderdag 23 januari om 12:00 uur van start.

Aanmelding bungalow/appartement, Drenthe Tent en meerpersoonskamer Pageborg
Je kunt je voor een bungalow, appartement Drente Tent of meerpersoonskamer Pageborg aanmelden van 23 januari 12:00 uur tot en met 30 januari 12:00 uur. Je hebt dus de hele week de tijd om je aan te melden voor een van deze accommodaties. Zo geven we iedereen ruim de tijd en een eerlijke kans van inschrijving. Daarna zal een loting bepalen wie er in aanmerking komt voor een accommodatie. Het maakt daarbij niet uit of je je op 23 januari al aanmeldt, of pas op 30 januari.

Iedereen ontvangt een bevestiging van aanmelding (Let op dat je deze ook daadwerkelijk ontvangt), maar de daadwerkelijke toelating hoor je op 7 februari.

Aanmelding camping of daggast
Wil je je aanmelden als campinggast of als daggast, dan kun je je ook inschrijven vanaf 23 januari. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging van je deelname. Hiervoor hoeft niet geloot te worden.

De loting voor bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg zal worden verricht op 3 februari 2020. Op vrijdag 7 februari zullen alle hoofdboekers een e-mail ontvangen met het bericht of ze al dan niet zijn ingeloot. Ben je niet ingeloot, dan zijn er een aantal opties mogelijk, zoals het aanmelden voor de wachtlijst (doe dit snel, want we krijgen maar weinigannuleringen), een plaats op de camping of het aanmelden als daggast, waarbij je zelf een andere accommodatie boekt in de regio.

Op deze manier is de toewijzing voor de bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg eerlijker en vooral overzichtelijker. We zullen mensen moeten teleurstellen die graag een bungalow of appartement hadden willen boeken. Tegelijk zijn we bijzonder dankbaar dat er zoveel mensen zijn die ernaar verlangen om de Heart2Heart Zomerweek met ons te vieren.

Spelregels op een rij

  • Inschrijven vanaf 23 januari 12:00 uur tot en met 30 januari 12:00 uur.
  • Loting op 3 februari 2020.
  • Op 7 februari krijgen alle hoofdboekers een e-mail met het resultaat van de loting.
  • Je kunt je slechts voor één accommodatie aanmelden. Meld je je toch ook aan voor een andere accommodatie, dan geldt alleen de eerste aanmelding voor de loting. De tweede aanmelding zal worden verwijderd.
  • Wil je je aanmelding wijzigen voordat de loting plaatsvindt, stuur dan een e-mail naar info@vrijzijn.nl, dan kunnen we dit nog verwerken. De uiterste datum om wijzigingen door te geven is donderdag 30 januari tot 12:00 uur.