Heart2Heart Zomerweek

Bijzondere kinderen

Bijzondere kinderen verdienen speciale aandacht!

Programma
Tijdens de Heart2Heart Zomerweek bieden we een programma aan voor kinderen, waarbij de ontwikkeling anders verloopt; kinderen die niet goed kunnen meedraaien met de gewone groepen. Voor hen is er de bijzondere kinderen groep (4 tot en met 14 jaar) waar de kinderen begrepen worden en de ruimte krijgen die ze nodig hebben. Er is een eigen gebouw met voldoende speel- en bewegingsruimte, een snoezelruimte en er wordt gewerkt met een vaste structuur aan de hand van picto’s. Op een begrijpelijke en tastbare manier wordt er vorm en inhoud gegeven aan het thema ‘God’s Heartbeat’. Hierbij staan veiligheid, rust en gezelligheid voorop! We willen zo goed mogelijk inspelen op de mogelijkheden en de beperkingen van alle kinderen, daarom zijn er bij de bijzondere kinderen groep alleen professionele medewerkers. Je hoeft hier geen PGB-aanvraag voor in te dienen.

Ook kinderen met een lichamelijke beperking zijn welkom, mits de aard van de beperking binnen de mogelijkheden van het zorgaanbod valt. Neem bij vragen hierover gerust contact op met Liesbeth Mandemaker (liesbethmandemaker@heart2heart.nl)

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan deze groep. Kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met maximaal 14 jaar kunnen op hun eigen niveau deelnemen aan de conferentie (voor oudere kinderen hebben we helaas niet de mogelijkheid een programma aan te bieden).

Coördinator
Martha en Rijpke Beukema zijn de coördinatoren van de bijzondere kinderen groep.

Aanmelding
Je kunt jouw kind aanmelden via het gebruikelijke aanmeldingsformulier. Als je wilt dat je kind deelneemt aan de bijzondere kinderen groep, kun je – wanneer je de gegevens van het kind hebt ingevuld – op het aanmeldingsformulier hem of haar aanmelden voor de bijzondere kinderen groep. Zodra je jouw aanmelding hebt bevestigd, zal Liesbeth Mandemaker, Jasmijn Boon of Martha Beukema persoonlijk contact met je opnemen om de zorgvraag rondom het kind te bespreken en af te stemmen op de mogelijkheden. Soms hebben kinderen ook persoonlijke verzorging nodig (medicatiegebruik, sondevoeding, etc.). Als dit het geval is, willen we graag met je kijken naar de mogelijkheden die we daarin kunnen, of juist niet kunnen bieden.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je mailen naar Liesbeth Mandemaker (liesbethmandemaker@heart2heart.nl). Vermeld in deze e-mail je specifieke vraag en contactgegevens. Er zal dan zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.