Heart2Heart Zomerweek

Kinderprogramma

‘God’s Heartbeat’. Dat is het thema van de Heart2Heart Zomerweek 2020.

Je kent vast en zeker het beeld van een kind dat op schoot bij zijn vader klimt. Vaders armen zijn wijd open en het kind legt vol vertrouwen zijn hoofd op vaders borst. Geborgen in zijn veilige armen luistert het ontspannen naar de hartslag van zijn vader. Wat een intimiteit, veiligheid en kwetsbaarheid. Ieder mens is gemaakt om te leven in die geborgenheid en rust bij de hemelse Vader. Op deze plek weet je wie je bent: een geliefd kind van de Vader. De Vader nodigt ons uit om als zijn geliefde kinderen dichtbij Hem te komen. Net als het kind kunnen wij de hartslag van onze hemelse Vader horen als we heel dicht bij Hem zijn. God verlangt naar deze diepe, intieme relatie met ons. Hij verlangt ernaar dat wij zijn hartslag horen, voelen en zien. Hij wil zijn hart met ons delen voor zijn huisgezin en een wereld in nood. Tijdens de Zomerweek mogen we de Vader heel persoonlijk ontmoeten om een kanaal van zegen te zijn voor onze omgeving. We gaan leren afstemmen op Gods hartslag, zodat we gaan leven in het ritme van zijn ‘heartbeat’.

Onze kinderwerkers zijn gemotiveerd om deze week voor de kinderen onvergetelijk te maken. Het is hun verlangen dat de kinderen de Here Jezus mogen ontmoeten en een fijne tijd zullen hebben met vriendjes en vriendinnetjes.

Indeling van de kindergroepen

Kinderen worden ingedeeld naar leeftijd, dus niet naar schoolgroep.

Groep/ leeftijd Coördinatoren
Baby’s (0 tot 2-jarigen) * Hadassa de Leeuw van Weenen en Judith Kamphuis
Peutergroep (2 en 3-jarigen) Natasja van Essen en Esmee te Vaarwerk
Kleutergroep (4 en 5-jarigen) Esther en Sander van Leeuwen
Groep van 6 en 7-jarigen Timon en Melanie Pals
Groep van 8 en 9-jarigen Bert en Elke Versluis
Groep van 10 t/m 12-jarigen Jasmijn Boon
Bijzondere kinderen Martha en Rijpke Beukema

* Zwangerschap en baby’s tot acht weken oud

Ben je in verwachting en zal het kindje voor 26 juli 2020 geboren worden, dan moet de baby ook aangemeld worden. Dat mag met de ‘uitgerekende datum’ als geboortedatum. Gezien de kwetsbaarheid van en de intensieve zorg voor pasgeboren baby’s kunnen we helaas geen opvang verzorgen voor baby’s jonger dan acht weken.

Overige kindergroepen
Alle kindergroepen en de bijzondere kinderen tot en met 12 jaar hebben alle ochtenden hun eigen samenkomsten.

De 8- en 9-jarigen hebben daarnaast ook op zondag-, dinsdag- en donderdagavond hun eigen samenkomsten.

De 10- t/m 12-jarigen hebben daarnaast ook op elke avond hun eigen samenkomst. Kinderwerkers die geen avondprogramma hebben, zijn welkom om de avonddiensten in de grote zaal bij te wonen.

Voor de kinderen van 10-12 jaar is Jasmijn Boon de coördinator. Voor de overige groepen (incl. de bijzondere kinderen) is Liesbeth Mandemaker de hoofdcoördinator.

Let op: Als jouw kind 12 jaar is dien je vooraf te kiezen of je kind bij de groep van Herman Boon (10-12 jaar) of naar de tieners (12-16 jaar) gaat. Op het aanmeldingsformulier dien je dit aan te geven.