Het wonder van het Kruis2018-09-06T15:55:09+00:00

Conferenties

Themaconferentie: Het wonder van het kruis

Met Wilkin van de Kamp

Vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2018 – Ede

Wonder van het kruis, het (jubileum)‘God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden,
die de onzinnige boodschap geloven
dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven.’
(1 Korintiërs 1:21, Het Boek)

Duizenden mensen zijn diep geraakt door het boek ‘Het wonder van het kruis’. We zijn blij dat we opnieuw deze unieke themaconferentie rondom de laatste 18 uur van Jezus mogen organiseren.

Deze conferentie is meer dan een conferentie. Het is een levensveranderende ervaring. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. Een multimediale reis. De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Ontdek dat God de regie van Golgotha volledig in handen had. Laat je meenemen naar ‘de laatste 18 uur’ zoals je het nog nooit gehoord hebt.

We verwachten dat God op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om ons te vergeven, te reinigen, te verlossen, te genezen, te bevrijden en te verzoenen, om een heel nieuw leven in Christus te leiden. Nooit zul je Gods liefde sterker ervaren dan aan de voet van het kruis. Aan het kruis wordt de grootheid van God zichtbaar. Neem je vrienden mee en ontdek wat het wonder van het kruis in zijn volheid ons te zeggen heeft.

Reacties van deelnemers:

Woorden schieten te kort. God was niet dichtbij, Hij was in ons midden! Wat een kracht van de Heilige Geest heb ik mogen meemaken! God heeft mijn hart ten diepste aangeraakt en veranderd, door zijn bovennatuurlijke liefde! 

Nooit eerder heb ik zo’n openbaring gekregen van wat Jezus voor ons heeft gedaan. De conferentie geeft een heel andere kijk op het lijden van Jezus. Zo had ik het nog nooit gehoord. Ik heb het als Gods geschenk voor mij ontvangen!

Dank je wel voor je liefde voor Jezus en je warme Vaderhart voor mensen. Dank je wel dat je met deze levensveranderende boodschap de hele wereld overgaat.

NIEUW: Trainingsdagen voor sprekers
Speciaal voor sprekers organiseren we 2 trainingsdagen (19 oktober en 30 november). Ben jij ook aangeraakt door de boodschap van het wonder van het kruis? Wil je dit onderwijs over Het wonder van het kruis verder brengen in je gemeente of regio? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze training is een mooie gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in het onderwijs. Tijdens deze dagen zal Wilkin van de Kamp extra diep ingaan op de laatste 18 uur, maar ook handvatten geven hoe je deze boodschap kunt overbrengen naar de mensen. Hoe kun je het onderwijs, in je eigen stijl, overbrengen zonder dat het de krachtige boodschap en essentiële waarde verliest.Wanneer je de trainingsdagen gaat volgen wordt er verwacht dat je beide trainingsdagen aanwezig bent én de themaconferentie: Het wonder van het kruis bijwoont.

Klik hier voor informatie over de trainingsdagen.

Er kunnen 1100 mensen deelnemen aan deze conferentie.

Locatie: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, Ede
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).

 
09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1:
‘Jezus, wie Hij werkelijk was’
De zeven wonderen van het kruis
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2 :
‘Druppels bloed in Gethsemané’
Het wonder van vergeving
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3:
‘De mishandelingen’
Het wonder van verlossing en reiniging
17:00 – 19:00 Dinergelegenheid:
(eetgelegenheden in de omgeving)
19:00 – 21:30 Samenkomst 4:
‘De geseling’
Het wonder van genezing

9:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 5:
‘De doornenkroon’
Het wonder van bevrijding
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 6:
‘De kruisiging’
Het wonder van verzoening
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 7:
‘Een speer in zijn zij’
Het wonder van de wedergeboorte

Aanmelden

  • bijv. van, van de, van der enz.
  • Stichting Vrij Zijn vindt het interessant om te weten welke denominaties er vertegenwoordigd zijn op onze conferentie. Dit is geen verplicht veld. Deze informatie blijft anoniem.
  • Wij zouden graag willen weten hoe je bij deze activiteit bent gekomen. Dit is geen verplicht veld. Deze informatie blijft anoniem.
  • We vinden het belangrijk dat je beide conferentiedagen meemaakt. De zaterdag bouwt voort op de vrijdag. Mocht dit echt niet lukken, dan kun je dit hieronder aangeven.
  • Ontvang iedere week een mail met een meditatie van Wilkin van de Kamp, de nieuwste conferenties, een nieuwe aflevering van Vrij Zijn TV, getuigenissen en meer!
X