Conferenties – afgelast

Paasconferentie: Het wonder van het kruis

Met Wilkin van de Kamp

Vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2020 – Zelhem

Wonder van het kruis, het (jubileum)‘God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden,
die de onzinnige boodschap geloven
dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven.’
(1 Korintiërs 1:21, Het Boek)

Duizenden mensen zijn diep geraakt door het boek ‘Het wonder van het kruis’. We zijn blij dat we opnieuw deze unieke Paasconferentie rondom de laatste 18 uur van Jezus mogen organiseren.

Deze conferentie is meer dan een conferentie. Het is een levensveranderende ervaring. Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. Een multimediale reis. De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Ontdek dat God de regie van Golgotha volledig in handen had. Laat je meenemen naar ‘de laatste 18 uur’ zoals je het nog nooit gehoord hebt.

We verwachten dat God op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om ons te vergeven, te reinigen, te verlossen, te genezen, te bevrijden en te verzoenen, om een heel nieuw leven in Christus te leiden. Nooit zul je Gods liefde sterker ervaren dan aan de voet van het kruis. Aan het kruis wordt de grootheid van God zichtbaar. Neem je vrienden mee en ontdek wat het wonder van het kruis in zijn volheid ons te zeggen heeft.

Reacties van deelnemers:

Woorden schieten te kort. God was niet dichtbij, Hij was in ons midden! Wat een kracht van de Heilige Geest heb ik mogen meemaken! God heeft mijn hart ten diepste aangeraakt en veranderd, door zijn bovennatuurlijke liefde! 

Ik heb de hele conferentie door gehuild, zo heeft het me geraakt. Zelfden heb ik iemand met zoveel passie voor Jezus horen spreken. Dank je wel dat je het zo puur gebracht hebt.

Nooit eerder heb ik zo’n openbaring gekregen van wat Jezus voor ons heeft gedaan. De conferentie geeft een heel andere kijk op het lijden van Jezus. Zo had ik het nog nooit gehoord. Ik heb het als Gods geschenk voor mij ontvangen!

Wat een conferentie! Ik had al afscheid genomen van mijn man en kinderen en was klaar om te sterven. De ziekte van Parkinson had mij ingehaald. Maar God had een ander plan. Toen op de conferentie werd gebeden voor wonderen van genezing voelde ik een golf van warmte door mijn lichaam gaan, maar ook om me heen in de rij. Deze avond heeft God een bijzonder wonder voor mij gedaan en genas Hij mij van Parkinson, door artsen bevestigd! Dank U wel Jezus voor het wonder van het kruis! 

Dank je wel voor je liefde voor Jezus en je warme Vaderhart voor mensen. Dank je wel dat je met deze levensveranderende boodschap de hele wereld overgaat.

Er kunnen 1500 mensen deelnemen aan deze conferentie.

Locatie: Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld. Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.
Kosten: De Paasconferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunches).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.
Catering/overnachtingen: In de bevestigingsmail, welke je na aanmelding ontvangt, vindt je een link voor catering/overnachtingen bij de Betteld. Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met hen (zelhem@betteld.nl of via 0314-627200)

 
09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1:
‘Jezus, wie Hij werkelijk was’
De zeven wonderen van het kruis
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2 :
‘Druppels bloed in Gethsemané’
Het wonder van vergeving
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3:
‘De mishandelingen’
Het wonder van verlossing en reiniging
17:00 – 19:00 Dinergelegenheid:
(eetgelegenheden in de omgeving)
19:00 – 21:30 Samenkomst 4:
‘De geseling’
Het wonder van genezing

9:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 5:
‘De doornenkroon’
Het wonder van bevrijding
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 6:
‘De kruisiging’
Het wonder van verzoening
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 7:
‘Een speer in zijn zij’
Het wonder van de wedergeboorte

Afgelast

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid, in de strijd tegen het Coronavirus, zullen alle conferenties tot en met 1 juni 2020 komen te vervallen.