Conferenties – afgelast

Themaconferentie: Een Geestvervulde kerk

Met Wilkin van de Kamp

Zaterdag 23 mei 2020 – Ede

Jezus heeft beloofd dat iedereen die in Hem gelooft dezelfde dingen zal doen als Hij (Johannes 14:12). Wij zijn als Kerk geroepen om samen de bediening van Jezus voort te zetten. God geeft ‘de bediening van de Timmerman’ aan heel gewone mensen, die ongewone dingen voor Hem mogen doen. ‘De bediening van de Timmerman’ is voor loodgieters, elektriciens, leraren, advocaten, huisvrouwen, stratenmakers, politici en vele anderen die God de regie van hun leven in handen hebben gegeven. Zeg niet: ‘God vraagt te veel van mij’ of ‘dat kan ik niet’. Paulus roept jou op om de liefde na te jagen en te streven naar de zalving van de Timmerman: de gaven van de Geest (1 Korintiërs 14:1).

Op deze dag willen we je helpen om op een gebalanceerde en ontspannen manier de bediening van Jezus voort te zetten. Strek je uit naar meer van God door de Heilige Geest te leren kennen als Helper, Bemoediger en Leraar om je door Hem te laten leiden.

Er kunnen 1.000 mensen deelnemen aan deze conferentie.

Locatie: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM, Ede
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘De Heilige Geest als Helper’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: De Heilige Geest als Bemoediger
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: De Heilige Geest als Leraar

Afgelast

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid, in de strijd tegen het Coronavirus, zullen alle conferenties tot en met 1 juni 2020 komen te vervallen.