Conferenties

God is liefde punt!

Met Wilkin van de Kamp en de Vrij Zijn Band

Zaterdag 13 november 2021 – Zoetermeer

Als je God wilt zien, heb je één gegeven
om je een idee van Hem te vormen:
God is liefde.
 – Augustinus

Als je niet in God zou geloven, hoe zou je dan willen dat Hij zou zijn? Heilig? Rechtvaardig? Barmhartig? De meesten van ons zouden zeggen: ‘Ik zou willen dat God liefde is, volmaakte liefde.’ Nu is dat juist het goede nieuws! In deze conferentie wil Wilkin van de Kamp je helpen om de rode draad van Gods liefde in de Bijbel te ontwaren. Wilkin schrijft en spreekt graag over Gods liefde. Gods liefde heeft zijn hart veroverd: ‘De meeste van mijn lezers spreken hun verlangen uit om de God die liefde is te leren kennen. Toch zijn er nog steeds mensen die twijfelen. Ze vragen zich af of ik niet te eenzijdig ben, of ik niet te veel de nadruk leg op Gods liefde. ‘God is toch veel meer dan dat?’ ‘We moeten ons toch niet focussen op één aspect van God?’ ‘Krijgen we zo niet een veel te lief beeld van God?’ ‘God is liefde, maar Hij is ook heilig en rechtvaardig. Hij kan ook boos worden.’ Mijn antwoord is altijd hetzelfde: ‘Gods liefde kent geen ‘maar’. God is liefde punt!’ Het lijkt wel of we niet kunnen omgaan met God, die in alles wie Hij is en die in alles wat Hij doet liefde is. Waar zijn we bang voor? Ik geloof en hoop van harte dat deze conferentie je zal helpen onze God – die liefheeft omdat Hij liefde is – te leren kennen. En dat je ‘God is liefde, maar …’ mag inruilen voor ‘Gods is liefde punt!’

Voor iedereen die ernaar verlangt om Gods
onvoorwaardelijke liefde te leren kennen.

Wil je deze conferentie niet missen? Meld je dan hier aan en ontvang als eerste bericht zodra je je kunt aanmelden.

Locatie: Parousia, gebouw de Uitkijk, Wattstraat 64, 2723 RD, Zoetermeer
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: Gods liefde kent geen ‘maar’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: Als God liefde is, stuurt Hij toch niemand naar de hel?
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: De God die als Jezus is

Mail mij zodra de inschrijving is geopend!

  • bijv. van, van de, van der enz.

Let op: de inschrijving voor de conferentie is nog niet geopend. Dit is nog geen definitieve aanmelding voor de conferentie.