Themaconferentie: Gods Geest in en op ons2019-01-11T11:37:21+00:00

Conferenties

Themaconferentie: Gods Geest in en op ons

Met Wilkin van de Kamp en Gerdien Lammers

Zaterdag 16 februari 2019 – Ede

In juni 2018 verscheen het eerste boek van de nieuwe discipelschap-serie: Groeien in geloof. Begin januari zal het tweede boek van de serie: Gods Geest in en op ons verschijnen. Op zaterdag 16 februari 2019 organiseren we een themaconferenties over beide boeken.

Groeien in geloof
Moet je werkelijk je geloof oppompen om wonderen te zien gebeuren? Maar wat moet je dan met de woorden van Jezus dat als je geloof hebt als een mosterdzaadje je tegen een berg kan zeggen: ‘Verplaats je van hier naar daar’? Tijdens de eerste sessie wil Wilkin van de Kamp het verschil laten zien tussen de vrucht van geloof (die kan groeien) en de gave van geloof (die in zichzelf volmaakt is) waardoor de kracht van God wordt vrijgezet en het onmogelijke mogelijk kan worden.

Gods Geest in en op ons
De Heilige Geest zoekt mensen die Hem toestaan het leven van Jezus door hen heen te leven. Daarvoor is het belangrijk dat je het verschil leert zien tussen de Heilige Geest in ons en de Heilige Geest op ons. In sessie twee en drie laten Gerdien Lammers en Wilkin van de Kamp je zien hoe deze tweevoudige zalving in het leven van Jezus en de discipelen functioneerde en hoe jij een kanaal kunt worden van Gods liefde en kracht. Ook jij kunt leren je te bewegen in de zalving van de Heilige Geest.

In drie sessies willen Wilkin en Gerdien je aan de hand van de Bijbel en persoonlijke ervaringen helpen om op een gezonde en gebalanceerde manier de bediening van Jezus voort te zetten.

Locatie: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, Ede
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).

Er kunnen 1.100 mensen deelnemen aan deze conferentie.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Sessie 1:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘Groeien in geloof’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Sessie 2:
Spreker: Gerdien Lammers
Onderwerp: God in ons’
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Sessie 3:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘Gods Geest op ons’

Aanmeldformulier

  • bijv. van, van de, van der enz.
  • Stichting Vrij Zijn vindt het interessant om te weten welke denominaties er vertegenwoordigd zijn op onze conferentie. Dit is geen verplicht veld. Deze informatie blijft anoniem.
  • Wij zouden graag willen weten hoe je bij deze activiteit bent gekomen. Dit is geen verplicht veld. Deze informatie blijft anoniem.
  • Ontvang iedere week een mail met een meditatie van Wilkin van de Kamp, de nieuwste conferenties, een nieuwe aflevering van Vrij Zijn TV, getuigenissen en meer!
X