Themaconferentie: Hoe God naar je kijkt2018-12-29T15:45:52+00:00

Conferenties

Themaconferentie: Hoe God naar je kijkt

Met Wilkin van de Kamp en Gerdien Lammers

Zaterdag 18 mei 2019 – Amersfoort

Hoe God naar je kijktGeloof jij wat God zegt over jou? Geloof jij wat God ziet in jou? Durf je te geloven dat God van je geniet wanneer Hij naar je kijkt? Dat Hij blij is dat jij er bent? Het is Jezus die God een gezicht heeft gegeven. Dankzij Hem kun je God recht in de ogen kijken. Gods ogen zijn de enige ogen die jou niets verwijten. Het zijn ogen vol van liefde die alles weten en toch vergeven. Heel Gods gezicht zegt Hij genadig is en dat jij er mag zijn. Als je in Gods ogen kijkt leer je jezelf kennen en ontdek je wie je bent: gewenst, gewild en innig geliefd.

Sommige christenen zijn helaas gaan geloven dat God boos op hen is en dat Hij hen straft voor elke zonde die ze hebben begaan. Ze zijn voortdurend bang om tekort te schieten en om te licht bevonden te worden. Uit angst voor Gods afkeuring en oordeel hebben ze moeite met het ontvangen van Gods onvoorwaardelijke liefde. Hoe denk jij dat God naar je kijkt als je gezondigd hebt of als je lijdt?

Kom met je vrienden naar deze verfrissende conferentie op zaterdag 18 mei in Amersfoort. Wilkin van de Kamp en Gerdien Lammers willen je leren diep in de ogen van God te kijken, zodat je nooit meer zult twijfelen aan Gods oneindige liefde voor jou. Een dag vol bijbels onderwijs, aanbidding, bemoediging en ontmoeting. Omdat je het waard bent!

Er kunnen 750 mensen deelnemen aan deze conferentie.

Locatie: Rafael Gemeente, Kosmonaut 2, 3824 MK, Amersfoort
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘God is niet boos op jou’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2
Spreker: Gerdien Lammers
Onderwerp: ‘God schenkt jou zijn glimlach’
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘Hoe God naar je kijkt als je lijdt’

Aanmeldformulier

X