Conferenties – afgelast

LIVE IN LOVE – conferentie
Thuiskomen bij de Vader en bij jezelf

Met Wilkin van de Kamp

Zaterdag 18 april 2020 – Ede

Whoever lives in love,
lives in God, and God in them.
1 Johannes 4:16, NLT

Wie Jezus leert kennen, ontdekt dat de Vader een ja-gezicht heeft! Paulus schrijft: De Zoon van God, Jezus Christus, was niet iemand die ‘ja’ zei en ‘nee’ bedoelde. Hij belichaamt het ja (2 Korintiërs 1:19, NBV). Gods ja-gezicht zet je leven in een ander licht. In de gelijkenis van ‘de verloren zoon’ schildert Jezus ons de open-armen-theologie van de Vader voor ogen: het evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde. Jezus zette de theologie van de farizeeërs volledig op de kop. Hij omarmt zondaars en nodigt hen uit om met Hem te eten zonder dat er bekering heeft plaatsgevonden.God kiest voor ons, voordat wij voor Hem gekozen hebben. Hij gelooft in ons, voordat wij in Hem geloven. Hij houdt van ons, voordat wij Hem liefhebben. In de gelijkenis van de verloren zoon houdt Jezus ons een spiegel voor. Hij dwingt ons onszelf te spiegelen aan wie Hij is en in het bijzonder hoe Hij met ‘tollenaars en zondaars’ omgaat. De Kerk van Jezus zal voor alle mensen een omhelzing van de Vader zijn. Een veilige plek waar je mag leren van jezelf te houden zoals God houdt van jou!

Kom ook naar de Live in love-conferentie in Ede. God nodigt je uit voor een nieuwe omhelzing en een kus van zijn Vader om te gaan wonen in het huis van liefde.

Locatie: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM, Ede
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Er kunnen 1.000 mensen deelnemen aan deze conferentie.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: Thuiskomen bij de Vader
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: Drie spiegels
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3:
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: Thuiskomen bij jezelf

Afgelast

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid, in de strijd tegen het Coronavirus, zullen alle conferenties tot en met 1 juni 2020 komen te vervallen.