Vrij Zijn Zomerweek 2017

30 juli – 4 augustus 2017 – Pagedal Stadskanaal

Thema: ‘When heaven touches earth’

Aanmelden

‘God put a million doors in the world for His love to walk through.
One of those doors is you.
With every act of love, we bring the Kingdom come!’

Met de woorden van een lied van Jason Gray starten we elke dienst in de Vrij Zijn Zomerweek 2017. We zien uit naar een hemelse week, vol van Gods aanwezigheid. We willen jong en oud helpen de deur van hun hart wijd open te zetten, zodat Gods liefde door hen heen de wereld zal bereiken.

Kom met je vrienden
We nodigen je uit om met je vrienden, familie, kinderen en tieners de zesde Vrij Zijn Zomerweek in Stadskanaal mee te vieren (van 30 juli tot en met 4 augustus 2017). Een conferentie voor het hele gezin, waarin we Gods tegenwoordigheid op bijzondere wijze in ons midden ervaren. Elk jaar zien we God wonderen doen in alle programma’s.

Voor jong en oud
Voor alle leeftijden is er een programma vol sport, spel, actie, humor en ontmoeting. In aansprekende programma’s worden volwassenen, jongeren, tieners en kinderen meegenomen in een persoonlijke zoektocht naar de Heilige Geest. Iedereen wordt uitgedaagd radicale keuzes te maken met God en Jezus te volgen op alle terreinen van zijn leven.

Een echte vakantieweek
Vakantiepark Pagedal maakt met zijn vele speeltuintjes, het subtropisch zwemparadijs en de mooie omgeving – waar het prima fietsen en wandelen is – van de Vrij Zijn Zomerweek een echte vakantieweek!

Aanmelden
Je kunt je voor de Vrij Zijn Zomerweek aanmelden tot en met 9 juli 2017 (maar let op: wees er snel bij, want als we vol zitten, sluiten we eerder).

Vanaf 9 juli 2017 gaan we voorbereidingen treffen voor de polsbandjes, de indeling van de groepen, het aantal stoelen etc. Daarna is het dus niet meer mogelijk je aan te melden of wijzigingen aan te brengen in een bestaande aanmelding. Ook kun je je niet meer bij aankomst op het park aanmelden.

Daggasten alleen voor het programma voor volwassenen
Wil je als volwassene een dagje langskomen op de Vrij Zijn Zomerweek? Van harte welkom. Alle andere groepen zijn niet toegankelijk voor daggasten: het aantal medewerkers, de grootte van de tenten en het programma is afgestemd op het aantal aangemelde deelnemers. Dit geldt uiteraard niet voor mensen die zich voor 9 juli hebben aangemeld als daggast voor de gehele conferentie.

Aanmeldingsstop verschillende groepen
Zodra we het maximum aantal kinderen, tieners en jongeren hebben bereikt, zal de aanmeldingsprocedure voor deze groepen stopgezet worden, ook als het nog geen 9 juli is. Dit in verband met de grootte van de groep, de veiligheid en het aantal vrijwilligers dat we kunnen inzetten. Wees er dus op tijd bij!

Bijzondere Kinderen (4 t/m 14 jaar)
Tijdens de zomerweek bieden we een programma aan voor kinderen met een verstandelijke beperking, een autismespectrumstoornis, een psychiatrische aandoening, etc. Je hoeft geen pgb-aanvraag in te dienen. 

Tot in de zomervakantie
Je bent van harte welkom om deze Vrij Zijn Zomerweek mee te beleven. We ontmoeten je graag in Stadskanaal!