Vrij Zijn Zomerweek 2018 2017-12-04T15:43:39+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2018

29 juli – 3 augustus 2018 – Pagedal Stadskanaal

Thema: ‘Faith is Rising’

Vrij Zijn Zomerweek 2018 (29 juli – 3 augustus 2018)
Het thema voor de komende zomerweek is ‘Faith is Rising’. Ons geloof is geen vaststaand gegeven, maar beweegt voortdurend. Waar we naar verlangen is dat ons geloof blijft groeien. Dat het is zoals een mosterdzaadje: het begint als een klein zaadje, maar groeit uit tot een enorme plant waar schaduw en voedsel te vinden is voor jezelf en voor anderen. Ons geloof mag gaan groeien en bloeien, en Gods Heilige Geest wil dit in ons gaan bewerken.

Aanmelden voor de zomerweek kan vanaf januari 2018. Heb je zin om medewerker te worden als kinderwerker of BHV’er? Stuur dan even een berichtje naar info@vrijzijn.nl. We informeren je graag over het hoe en wat en de aantrekkelijke kortingsregelingen.

Aanmelden Vrij Zijn Zomerweek 2018 per loting
De inschrijving voor de Vrij Zijn Zomerweek 2018 gaat op woensdag 24 januari 12:00 uur van start. In voorgaande jaren waren de bungalows en appartementen al na een paar minuten volgeboekt, waardoor veel mensen werden teleurgesteld. Had je op het tijdstip van de opening geen mogelijkheid om je aan te melden, dan viste je sowieso achter het net.

Aanmelding bungalow/appartement en meerpersoonskamer Pageborg
Om deze reden gaan we dit jaar de inschrijving anders inrichten. Je kunt je voor een bungalow, appartement of meerpersoonskamer Pageborg aanmelden van 24 januari 12:00 uur tot en met 31 januari 12:00 uur. Je hebt dus de hele week de tijd om je aan te melden voor een van deze accommodaties. Zo geven we iedereen ruim de tijd en een eerlijke kans van inschrijving. Daarna zal een loting bepalen wie er in aanmerking komt voor een accommodatie. Het maakt daarbij niet uit of je je op 24 januari al aanmeldt, of pas op 31 januari.

Iedereen ontvangt een bevestiging van aanmelding (Let op dat je deze ook daadwerkelijk ontvangt), maar de daadwerkelijke toelating hoor je op 5 februari.

Aanmelding camping of daggast
Wil je je aanmelden als campinggast of als daggast, dan kun je je ook inschrijven vanaf 24 januari. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging van je deelname. Hiervoor hoeft niet geloot te worden.

De loting voor bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg zal worden verricht op 1 februari 2018. Op maandag 5 februari zullen alle hoofdboekers een e-mail ontvangen met het bericht of ze al dan niet zijn ingeloot. Ben je niet ingeloot, dan zijn er een aantal opties mogelijk, zoals het aanmelden voor de wachtlijst (doe dit snel, want we krijgen maar weinig annuleringen), een plaats op de camping of het aanmelden als daggast, waarbij je zelf een andere accommodatie boekt in de regio.

We hopen op deze manier de toewijzing voor de bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg eerlijker en vooral overzichtelijker te maken. Ook nu zullen we mensen moeten teleurstellen die graag een bungalow of appartement hadden willen boeken. Tegelijk zijn we bijzonder dankbaar dat er zoveel mensen zijn die ernaar verlangen om de Vrij Zijn Zomerweek met ons te vieren.

Spelregels op een rij

  • Inschrijven vanaf 24 januari 12:00 uur tot en met 31 januari 12:00 uur.
  • Loting op 1 februari. Wilkin van de Kamp en Frans de Jong zullen de loting verzorgen. Hier zullen we een kort filmpje en een aantal foto’s van maken om jullie via de VZ nieuwsbrief op de hoogte te houden (Link aanmelden nieuwsbrief VZ).
  • Op 5 februari krijgen alle hoofdboekers een e-mail met het resultaat van de loting.
  • Je kunt je slechts voor één accommodatie aanmelden. Meld je je toch ook aan voor een andere accommodatie, dan geldt alleen de eerste aanmelding voor de loting. De tweede aanmelding zal worden verwijderd.
  • Wil je je aanmelding wijzigen voordat de loting plaatsvindt, stuur dan een e-mail naar info@vrijzijn.nl, dan kunnen we dit nog verwerken. De uiterste datum om wijzigingen door te geven is dinsdag 30 januari tot 12:00 uur.
X