Vrij Zijn Zomerweek 20182018-07-07T08:50:16+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2018

29 juli – 3 augustus 2018 – Pagedal Stadskanaal

Thema: ‘Faith is Rising

De inschrijving voor de Vrij Zijn Zomerweek 2018 is gesloten. Het is helaas niet mogelijk om je nog aan te melden. Je kunt tijdens de Vrij Zijn Zomerweek natuurlijk wel een keer langskomen in Stadskanaal als daggast. Voor het programma bij de volwassenen (dus niet voor kinderen, tieners en jongeren) zijn ook kaarten per dienst beschikbaar. Kaartjes zijn aan de balie beschikbaar voor € 13,- per dienst. ’s Middags hebben we allerlei workshops die je als daggast gratis kunt bezoeken.

De Vrij Zijn Zomerweek is een vakantieweek voor het hele gezin, waar je geloof wordt opgebouwd en geestelijke doorbraken plaatsvinden. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen, tieners en jeugd ervaren Gods liefde en kracht in ons midden. Een week waarin we samen kerk zijn en de hemel op aarde beleven door de ontmoeting met God en met elkaar.

Thema: Faith is rising!
Het thema voor de komende zomerweek is Faith is Rising (‘hoe het onmogelijke mogelijk kan worden’). Ons geloof is geen vaststaand gegeven, maar beweegt voortdurend.

Waar we naar verlangen is dat ons geloof blijft groeien. De Heilige Geest wil dit in ons bewerken. Laat je onderdompelen in een week vol van Gods liefde en kracht en inspirerend onderwijs om op een gebalanceerde en ontspannen manier de bediening van Jezus voort te zetten.

Voor jong en oud
Voor alle leeftijden is er een programma vol sport, spel, actie, humor en ontmoeting. In aansprekende programma’s worden volwassenen, jongeren, tieners en kinderen meegenomen in een persoonlijke zoektocht naar de Heilige Geest. Iedereen wordt uitgedaagd radicale keuzes te maken met God en Jezus te volgen op alle terreinen van zijn leven.

Een echte vakantieweek
Vakantiepark Pagedal maakt met zijn vele speeltuintjes, voetbalkooi, stormbaan en de mooie omgeving – waar het prima fietsen en wandelen is – van de Vrij Zijn Zomerweek een echte vakantieweek!

Kom met je vrienden
We nodigen je uit om met je vrienden, familie, kinderen en tieners de zesde Vrij Zijn Zomerweek in Stadskanaal mee te vieren (van 29 juli tot en met 3 augustus 2018). Een conferentie voor het hele gezin, waarin we Gods tegenwoordigheid op bijzondere wijze in ons midden ervaren. Elk jaar zien we God wonderen doen in alle programma’s.

Manager Vrij Zijn Zomerweek
Olga Hobelman is de manager van de Vrij Zijn Zomerweek, zij is verantwoordelijk voor alle praktische zaken in samenwerking met bijna 300 vrijwilligers. Olga is getrouwd met Eric en zij hebben samen 3 dochters. Ze genieten als gezin al 9 jaar van Vrij Zijn Zomerweek (voorheen Herstelweek). Het motto van hen is: ‘Liever een Vrij Zijn Zomerweek dan een vakantie in Frankrijk!’ Wat wil je nog meer als ouders?

Aanmelden
Je kunt je voor de Vrij Zijn Zomerweek aanmelden tot en met 6 juli 2018 (maar let op: wees er snel bij, want als we vol zitten, sluiten we eerder).

Vanaf 6 juli 2018 gaan we voorbereidingen treffen voor de polsbandjes, de indeling van de groepen, het aantal stoelen etc. Daarna is het dus niet meer mogelijk je aan te melden of wijzigingen aan te brengen in een bestaande aanmelding. Ook kun je je niet meer bij aankomst op het park aanmelden.

Daggasten alleen voor het programma voor volwassenen
Wil je als volwassene een dagje langskomen op de Vrij Zijn Zomerweek? Van harte welkom. Alle andere groepen zijn niet toegankelijk voor daggasten: het aantal medewerkers, de grootte van de tenten en het programma is afgestemd op het aantal aangemelde deelnemers. Dit geldt uiteraard niet voor mensen die zich voor 6 juli 2018 hebben aangemeld als daggast voor de gehele conferentie.

Aanmeldingsstop verschillende groepen
Zodra we het maximum aantal kinderen, tieners en jongeren hebben bereikt, zal de aanmeldingsprocedure voor deze groepen stopgezet worden, ook als het nog geen 6 juli is 2018. Dit in verband met de grootte van de groep, de veiligheid en het aantal vrijwilligers dat we kunnen inzetten. Wees er dus op tijd bij!

Tot in de zomervakantie
Je bent van harte welkom om deze Vrij Zijn Zomerweek mee te beleven. We ontmoeten je graag in Stadskanaal!
X