Vrij Zijn Zomerweek 20192018-08-13T16:31:32+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

21 juli – 26 juli 2019
Pagedal Stadskanaal

Thema: ‘Reckless Love

We mogen terugkijken op een heerlijke Vrij Zijn Zomerweek! Met jong en oud mochten we ontdekken dat God een beloner is. Samen God aanbidden, leren en ontvangen. Ook genoeg tijd voor sport, spel, ontspanning, gezelligheid: vakantie! We hebben geprobeerd om het samen te vatten in een kort filmpje …

Het thema voor de zomerweek 2019 is: Reckless Love. Meer informatie over de programma’s en sprekers zullen we begin januari 2019 publiceren op deze pagina.

Wel kunnen we verklappen dat we twee internationale gasten zullen verwelkomen, namelijk: Brad Thurston uit Amerika zal onze hoofdspreker zijn. Verder zal Brian Doerksen (Canada) onze Vrij Zijn Band versterken als aanbiddingsleider en ook verschillende workshops geven.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan! Wanneer er nieuws is over de Vrij Zijn Zomerweek 2019 houden we je op de hoogte!

Voor jong en oud
Voor alle leeftijden is er een programma vol sport, spel, actie, humor en ontmoeting. In aansprekende programma’s worden volwassenen, jongeren, tieners en kinderen meegenomen in een persoonlijke zoektocht naar de Heilige Geest. Iedereen wordt uitgedaagd radicale keuzes te maken met God en Jezus te volgen op alle terreinen van zijn leven.

Een echte vakantieweek
Vakantiepark Pagedal maakt met zijn vele speeltuintjes, voetbalkooi, stormbaan en de mooie omgeving – waar het prima fietsen en wandelen is – van de Vrij Zijn Zomerweek een echte vakantieweek!

Kom met je vrienden
We nodigen je uit om met je vrienden, familie, kinderen en tieners de zevende Vrij Zijn Zomerweek in Stadskanaal mee te vieren (van 21 juli tot en met 26 juli 2019). Een conferentie voor het hele gezin, waarin we Gods tegenwoordigheid op bijzondere wijze in ons midden ervaren. Elk jaar zien we God wonderen doen in alle programma’s.

Aanmelden
Je bent van harte welkom om deze Vrij Zijn Zomerweek mee te beleven. We ontmoeten je graag in Stadskanaal. In januari 2019 zal de inschrijving van start gaan!

X