Aanmeldprocedure2019-03-08T16:17:14+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

Aanmeldprocedure

Aanmelden Vrij Zijn Zomerweek 2019 per loting
De inschrijving voor de Vrij Zijn Zomerweek 2019 gaat op maandag 21 januari 12:00 uur van start.

Aanmelding bungalow/appartement en Drenthe Tent
Sinds 2018 hebben we de inschrijving anders geregeld. Je kunt je voor een bungalow, appartement of  Drenthe Tent aanmelden van 21 januari 12:00 uur tot en met 28 januari 12:00 uur. Je hebt dus de hele week de tijd om je aan te melden voor een van deze accommodaties. Zo geven we iedereen ruim de tijd en een eerlijke kans van inschrijving. Daarna zal een loting bepalen wie er in aanmerking komt voor een accommodatie. Het maakt daarbij niet uit of je je op 21 januari al aanmeldt, of pas op 28 januari.

Iedereen ontvangt een bevestiging van aanmelding (Let op dat je deze ook daadwerkelijk ontvangt), maar de daadwerkelijke toelating hoor je op 5 februari.

Aanmelding camping of daggast
Wil je je aanmelden als campinggast of als daggast, dan kun je je ook inschrijven vanaf 21 januari. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging van je deelname. Hiervoor hoeft niet geloot te worden.

De loting voor bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg zal worden verricht op 31 januari 2019. Op dinsdag 5 februari zullen alle hoofdboekers een e-mail ontvangen met het bericht of ze al dan niet zijn ingeloot. Ben je niet ingeloot, dan zijn er een aantal opties mogelijk,zoals het aanmelden voor de wachtlijst (doe dit snel, want we krijgen maar weinigannuleringen), een plaats op de camping of het aanmelden als daggast, waarbij je zelf een andere accommodatie boekt in de regio.

Op deze manier is de toewijzing voor de bungalows, appartementen en meerpersoonskamers Pageborg eerlijker en vooral overzichtelijker. We zullen mensen moeten teleurstellen die graag een bungalow of appartement hadden willen boeken. Tegelijk zijn we bijzonder dankbaar dat er zoveel mensen zijn die ernaar verlangen om de Vrij Zijn Zomerweek met ons te vieren.

Spelregels op een rij

  • Inschrijven vanaf 21 januari 12:00 uur tot en met 28 januari 12:00 uur.
  • Loting op 31 januari 2019. Wilkin van de Kamp en Olga Hobelman zullen de loting verzorgen. Hier zullen we een kort filmpje en een aantal foto’s van maken om jullie via de Vrij Zijn nieuwsbrief op de hoogte te houden.
  • Op 5 februari krijgen alle hoofdboekers een e-mail met het resultaat van de loting.
  • Je kunt je slechts voor één accommodatie aanmelden. Meld je je toch ook aan voor een andere accommodatie, dan geldt alleen de eerste aanmelding voor de loting. De tweede aanmelding zal worden verwijderd.
  • Wil je je aanmelding wijzigen voordat de loting plaatsvindt, stuur dan een e-mail naar info@vrijzijn.nl, dan kunnen we dit nog verwerken. De uiterste datum om wijzigingen door te geven is woensdag 30 januari tot 12:00 uur.
X