Jongerenprogramma2019-05-09T17:22:23+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

Jongerenprogramma onder leiding van Karin en Martin Koornstra + team!

Thema: ‘All you need is love’

Zes dagen
Het is weer zover! Naar onze mening staan we voor de zes mooiste dagen van 2019. Een kleine week lang vriendschap en vakantie, sport en studie, muziek en meligheid, overleg en overgave, feest en frisdrank, gezelligheid en God. En dat allemaal met leuke jongeren en een team dat er helemaal voor wil gaan. We kijken vol verwachting uit naar mooie avonturen met elkaar en onze schitterende Koning!

Thema: All you need is love
ALL YOU NEED IS LOVE is het liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt. Geregeld zien we mensen in tranen, tot over hun oren verliefd of elkaar na jaren weer in de armen sluiten. Liefde zet veel in beweging en duwt mensen over grenzen heen.

God is liefde, niemand anders! ALL YOU NEED IS LOVE is de uitdaging om alles van God te verwachten. In de diepste dalen en op de hoogste bergen van je levenspad. Wat zou er gebeuren als de Bedenker en Schepper van liefde ons compleet overweldigt met zijn goedheid en genade? Hoe zou je leven eruit zien als de bron van elke stap en iedere keuze liefde is? Welke grenzen kunnen in jou en door jou doorbroken worden wanneer Gods barmhartigheid je overmeestert?

Wanneer je Gods liefde voelt en daardoor je hart laat leiden, dan weet je dat je bedoeld bent om bij Hem te horen en in verbondenheid met Hem te leven. Dan wordt alles anders en kunnen we met Paulus zeggen: ‘Wat ons drijft is de liefde van Christus’(2 Korintiërs 5:14).

Geloof én liefde
We willen je helpen om je geloofsleven verder uit te bouwen. We dagen je uit om je geloof te laten versterken door liefde. ‘Belangrijk is dat men gelooft én de liefde kent, die het geloof zijn kracht verleent’ (Galaten 5:6). Liefde maakt alles mooi en je geloof krachtig. Precies daarom staat 1 Korintiërs 13, het hoofdstuk over de liefde, tussen twee hoofdstukken over de kracht van de Heilige Geest. Bewogenheid en ontferming, liefde en goedheid veranderen problemen in kansen en moeilijkheden in mogelijkheden. Het is hoog tijd voor een indringende ontmoeting met Gods liefde, want ALL YOU NEED IS LOVE!

Crazy jeugdteam
We hebben een prachtig team van vijfendertig gemotiveerde mensen, die klaar staan om jou te ontvangen en 100% welkom te heten. We hebben een afwisselend en uitdagend programma voorbereid, met thema’s die ertoe doen. Samen gaan we een bovennatuurlijke week tegemoet. Wat nog belangrijker is: God staat klaar om je te zegenen. Hij wil jou zegenen én vernieuwen. Je bent van harte welkom in de jeugdtent!

De jongeren van 17-23 jaar zullen een prachtige week beleven onder leiding van Martin en Karin Koornstra. Martin en Karin leiden Royal Mission en staan met een team van enthousiaste medewerkers klaar voor jou. Ze hebben een afwisselend programma voorbereid met thema’s die ertoe doen. Een fantastisch programma vol vriendschap en vakantie, discussie en devotie, sport en studie, film en ontbijt met heel veel gezelligheid. Samen gaan we een bijzondere week tegemoet, waarin we de kracht en liefde van onze Vader gaan ontdekken en ervaren. Je bent van harte welkom in de jongerentent!

Om goed overzicht te hebben op het aantal deelnemers in de jeugdtent vragen we aan de 20- t/m 23- jarigen om vooraf een keuze te maken voor de jeugdgroep (17-23 jaar) of dat ze naar het programma voor de volwassenen in het Pagecentrum gaan (24+).

X