Kinderprogramma2019-03-25T11:10:42+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

Kinderprogramma

‘Reckless Love’. Dat is het thema van de Vrij Zijn Zomerweek 2019.  Het is de titel van een lied dat de hele wereld is overgegaan. Het voerde maar liefst drie maanden lang de christelijke hitlijsten in Amerika aan. Het gaat over de Goede Herder die 99 schapen achterlaat om dat ene verloren schaap te vinden. Het lijkt bijna of God in zijn onstuimige liefde roekeloos en onberekenend is: zijn liefde voor ons kostte de hemel haar grootste schat. Hij geeft zichzelf, ongeacht hoe wij er op zullen reageren. Het lijkt bijna onverantwoordelijk dat dezelfde God ons de bediening van Jezus toevertrouwt. Wat maken we er soms een zooitje van. Maar God weet wat Hij doet. Kom en ontdek dat de eeuwige God van liefde jou najaagt om je hart te winnen, omdat jij meetelt in zijn wonderlijke plan voor deze wereld.

Onze kinderwerkers zijn gemotiveerd om deze week voor de kinderen onvergetelijk te maken. Het is hun verlangen dat de kinderen de Here Jezus mogen ontmoeten en een fijne tijd zullen hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Indeling van de kindergroepen
Kinderen worden ingedeeld naar leeftijd en niet naar schoolgroep. Hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. 

Groep/ leeftijd Coördinatoren
Baby’s (0 tot 2-jarigen) * Astrid van Vliet en Judith Kamphuis
Peutergroep (2 en 3-jarigen) Hadassa de Leeuw van Weenen en Esmee te Vaarwerk
Kleutergroep (4 en 5-jarigen) Esther van Leeuwen en Ruth Danse
Groep van 6 en 7-jarigen Timon en Melanie Pals
Groep van 8 en 9-jarigen David en Lisette Amesz
Groep van 10 t/m 12-jarigen Jasmijn Boon
Bijzondere kinderen Martha en Rijpke Beukema

* Zwangerschap en baby’s tot acht weken oud
Ben je in verwachting en zal het kindje voor 20 juli 2019 geboren worden, dan moet de baby ook aangemeld worden. Dat mag met de ‘uitgerekende datum’ als geboortedatum. Gezien de kwetsbaarheid van en de intensieve zorg voor pasgeboren baby’s kunnen we helaas geen opvang verzorgen voor baby’s jonger dan acht weken.

Overige kindergroepen
Alle kindergroepen en de Bijzondere Kinderen tot en met 12 jaar hebben alle ochtenden hun eigen samenkomsten.

De 8- en 9-jarigen hebben daarnaast ook op zondag-, dinsdag- en donderdagavond hun eigen samenkomsten.

De 10- t/m 12-jarigen hebben daarnaast ook op elke avond hun eigen samenkomst. Kinderwerkers die geen avondprogramma hebben, zijn welkom om de avonddiensten in de grote zaal bij te wonen.

Voor de kinderen van 10-12 jaar is Jasmijn Boon de coördinator. Voor de overige groepen (incl. de Bijzondere Kinderen) is Liesbeth Mandemaker de hoofdcoördinator.

Let op: Als jouw kind 12 jaar is dien je vooraf te kiezen of je kind bij de groep van Herman Boon (10-12 jaar) of naar de tieners (12-16 jaar) gaat. Op het aanmeldingsformulier dien je dit aan te geven.

X