Tienerprogramma2019-05-09T17:24:19+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

Tienerprogramma onder leiding van Pieter en Kyra Zwart + team

Thema: ‘Summer Christmas’

Het overkoepelende thema van deze Vrij Zijn Zomerweek is Reckless Love. Een prachtig thema natuurlijk waar je alle kanten mee op kunt. Toen we onze gedachten lieten gaan over de manier waarop God zijn liefde aan ons heeft laten zien, kwamen we op het volgende:

De eerste uiting van liefde = geven, God gaf zijn Zoon. We gedenken dit ieder jaar met kerst, dus… wordt Summer Christmas het thema in de tienertent. Volkomen logisch, vinden wij in ieder geval (-;

Dit betekent dat we in de samenkomsten spreken over onderwerpen als: ‘All I want for Christmas is you’, ‘Christmas Presents’, ‘His name shall be’ en ‘Christmas everyday!’. De tienertent wordt in kerststijl aangekleed, we hebben weer een fantastische band die al maanden bezig zijn met het oefenen van mooie kerstliederen. Het lijkt ons duidelijk, dit wordt een zomerkerstfeest om nooit te vergeten.

Daarnaast zorgt het sport- en spelteam natuurlijk weer voor het nodige spektakel met springkussens, buikschuifbanen, sporttoernooien, open podium, filmavonden, etc. Het evangelisatieteam heeft weer allerlei mogelijkheden bedacht om de geweldige kerstboodschap door te geven. En mocht je niet genoeg hebben aan de preken tijdens de diensten, dan is er nog een hele serie aan boeiende seminars die je kunt volgen.

Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten! Summer Christmas in de tienertent.

De tieners in de leeftijd van 13-16 jaar gaan een geweldig feest beleven onder leiding van Pieter en Kyra Zwart. De tienertent is the place to be! Pieter en Kyra geven leiding aan de Foundation4Life Bijbelschool en zullen met een team van medewerkers een cool en radicaal programma verzorgen.

Er zijn movienights, sportactiviteiten, seminars, workshops, energizersen aan het eind van de week natuurlijk een spetterende afsluiting! Samen met enkele honderden tieners gaan we de week van het jaar beleven! Zorg dat je erbij bent!

Let op: Als jouw kind 12 jaar is dien je vooraf te kiezen of je kind bij de groep van Herman Boon (10-12 jaar) of naar de tieners (12-16 jaar) gaat. Als je tiener zestien jaar is dien je ook vooraf te kiezen of hij of zij naar de Tieners (12-16 jaar) of naar de Jongeren (17-23 jaar) gaat.

We willen je er wel op attenderen dat het jongerenprogramma specifiek bedoeld is voor de leeftijdsfase van 17+. Op het aanmeldformulier dien je dit aan te geven.

X