Karin kwam met haar man naar de U bent altijd bij mij-conferentie in Dedemsvaart en beleefde daar een prachtig wonder. Ze getuigt ervan in een e-mail:

‘In januari 2010 is mijn linkerborst preventief afgezet. Na onderzoek bleek dat er inderdaad al kankercellen in zaten. Tijdens de conferentie merkte ik dat ik eigenlijk niet goed gerouwd had om het verlies van mijn borst, waardoor ik alles wat maar met kanker te maken had uit de weg ging. Ik had diep vanbinnen een grote angst om opnieuw borstkanker te krijgen.

Na het mooie onderwijs en het kwetsbare verhaal van Aukje, ben ik naar voren gegaan en heb de angst om weer ziek te worden aan de Here Jezus gegeven. Dit was best een geestelijke strijd, maar uiteindelijk was ik de angst kwijt. Er is nog voor me gebeden en God was met zijn liefde echt aan het werk. Tot aan de conferentie had ik pijn in mijn nek, schouders, rug en heup, maar dat is nu bijna helemaal over. Ik voel me lichter, meer ontspannen en rustiger. Ik ben zo blij dat ik samen met mijn man naar deze conferentie ben gegaan. De angst is echt verdwenen!’