Een echtpaar uit België volgde het afgelopen seizoen de Vrij Zijn Bijbelschool en vertelt: ‘In de eerste les van de bijbelschool werd gezegd dat we niet alleen zouden groeien in kennis, maar dat we ook van binnenuit verandering zouden merken. Nou, dat is inderdaad gebeurd. We wonen in België en volgen de Heer al lange tijd. Voor ons gevoel zijn we altijd wezen eten in een ‘frituur’, maar zijn we bij de bijbelschool terechtgekomen in een 3-sterren restaurant.

Met open mond hebben we elke les bijgewoond. Het maakte niet uit wie er lesgaf, want dezelfde Heilige Geest was steeds aan het woord. Elke woensdag maakten we een reis van driehonderd kilometer om naar de bijbelschool te gaan. Daarna sliepen we in een hotel en reisden we weer driehonderd kilometer terug naar huis. Bijna twintigduizend kilometer en dertig hotelovernachtingen verder kunnen we zeggen dat het de beste investering is die we ooit gedaan hebben.

We zijn vernieuwd in ons denken, hebben een diepere relatie met de Here Jezus ontwikkeld en zijn de Bijbel veel beter gaan begrijpen. Volgend jaar hopen we de Vrij Zijn Trainingschool te volgen.’