‘Ik liep vast,’ schrijft Marian in een e-mail na haar bezoek aan een bevrijdingsconferentie. ‘Achttien jaar lang leed ik aan depressies, kreeg ik medicijnen en gesprekken. Dan krabbelde ik weer wat op, maar viel steeds weer terug. Mijn ellende had bezit van me genomen. Ik was mezelf kwijt. Alle hulp die ik tot dan toe had gekregen was meer een soort pleister op de wond. Ik was er helemaal klaar mee!

Toen begon God tot me te spreken. Eerst door me de tekst te geven: ‘Zoals klei in de hand van de pottenbakker, zo ben jij in Mijn hand.’ Dit werd bevestigd door een kaart die ik kreeg met een afbeelding van de handen van een pottenbakker. Dit werd mijn houvast. Een vriendin nodigde me uit voor de bevrijdingsconferentie. Ik ervoer een duivelse macht die me tegenhield om met die vriendin echt in contact te komen. Daardoor wist ik dat ik mee moest gaan. Die beslissing gaf me diepe rust en vrede van God.

God heeft me bevrijd! Ik leef weer! Ik kan weer lachen als een kind! En samen met God kan ik weer boven nare situaties staan in plaats van door de situatie te worden meegesleurd. Mijn geloof heeft een enorme groeispurt gekregen. De blokkade is weg. Ik ben vrij! Dank U Jezus!’