Een getuigenis van Gods liefde

‘In 2013 mochten mijn man en ik kennismaken met Vrij Zijn,’ schreef iemand. ‘Vrienden namen ons mee naar een conferentie. In de moeilijkste periode van ons leven en ons huwelijk mochten we in aanraking komen met de liefde van God! We zijn ons hele leven al christen, maar Gods liefde hadden we nooit gevoeld door alle muren die we om ons hart hadden gebouwd.

Jullie conferenties en de boeken van de sprekers hebben ertoe bijgedragen dat we deze muren mochten afbreken. Het was een verdrietig en pijnlijk proces, waarin we diep zijn gegaan. Maar wat hebben we Gods liefde mogen ervaren. Het was overweldigend. Nu we de muren hebben afgebroken en de pijn uit het verleden mochten loslaten, mogen we Gods liefde uitdelen aan de mensen om ons heen.

God heeft ons laten zien dat we in zijn voetsporen mogen wandelen. We zijn zo vol van dankbaarheid, ook naar jullie, dat we dit graag met jullie willen delen. We zijn inmiddels deel geworden van de Vrij Zijn Vriendenkring en delen met anderen hoe mooi en liefdevol jullie werk is.