Scholen 2018-20192018-09-17T15:56:08+00:00

Vrij Zijn Scholen 2018-2019

Vrij Zijn Scholen
2018-2019

Je kunt je nu aanmelden!

Wil jij groeien in je identiteit en vrijheid in Christus of anderen hiervan uitdelen? Meld je dan aan voor de Vrij Zijn Bijbel- of Trainingsschool. Samen met christenen uit alle kerken gaan we een jaar tegemoet dat je leven kan veranderen!

We raden je aan alvorens de Trainingsschool eerst de Bijbelschool te volgen. De Bijbelschool is gericht op het ontdekken en het versterken van je identiteit in Christus. Dit geeft een krachtig en noodzakelijk fundament voor de Trainingsschool.

VRIJ ZIJN BIJBELSCHOOL
Leven vanuit je identiteit in Christus

Op de Vrij Zijn Bijbelschool krijg je onderwijs dat je leven ingrijpend zal veranderen. Want wie jij bent in Christus bepaalt alles. Je hebt geen specifieke vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te nemen. We gaan de Bijbel openen, elkaar ontmoeten, samen bidden en ontdekken waar God ons wil gebruiken.

VRIJ ZIJN TRAININGSSCHOOL
Je vrijheid in Christus doorgeven

De Vrij Zijn Trainingsschool wordt een levensveranderend jaar waarin we leren om tot zegen te zijn voor elkaar en voor de ander. We willen je toerusten voor de dienst van genezing en het bevrijdingspastoraat. Op deze school krijg je bijbels onderwijs maar leer je ook door te doen. Op basis van onze questionnaire mag je leren mensen te helpen wandelen in hun vrijheid in Christus. Om dit goed te kunnen doen, gaan we ook in kleine groepen met elkaar door de questionnaire heen.

Meer informatie over het nieuwe cursusjaar!
Meer informatie over het nieuwe cursusjaar!
X