DOCENTEN TRAININGSSCHOOL

Wilkin van de Kamp
Wilkin van de Kamp
Wilkin van de Kamp (1961) is getrouwd met Aukje. Samen hebben zij vier zonen, twee schoondochters en vijf kleindochters. Na zestien jaar parttime in het onderwijs gewerkt te hebben, was Wilkin van 2000 tot en met 2010 fulltime in dienst als voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Vanaf 2010 is hij fulltime in dienst als predikant-directeur van Vrij Zijn. Wilkin is hoofddocent op de Vrij Zijn Bijbelschool en op de Vrij Zijn Trainingsschool.
Gerdien Lammers
Gerdien Lammers
Gerdien Lammers werd in 1979 geboren in Terborg. Ze is getrouwd met Alfred en samen zijn ze de ouders van vier prachtige kinderen. Gerdien raakte al in een vroeg stadium betrokken bij Vrij Zijn en geniet van haar functie als beleidsmedewerker en ‘rechterhand’ van Wilkin. Op enthousiaste wijze geeft ze onderwijs over onze vrijheid en identiteit in Christus. Het is haar verlangen dat mensen gaan ontdekken hoeveel God van hen houdt. Gerdien is als docent ook verbonden aan de Vrij Zijn Bijbelschool.
Rob van Zon
Rob van Zon
Rob is getrouwd met Afke en samen hebben zij vijf kinderen. In 1991 heeft God Rob bevrijd van een leven in verslaving. Rob heeft passie voor Jezus en ziet graag dat christenen worden getraind om de bediening van Jezus voort te zetten. Rob is naast schoolleider en docent op de Vrij Zijn Bijbelschool ook docent op de Vrij Zijn Trainingsschool.
Femmie Vlieg
Femmie Vlieg
Femmie Vlieg is getrouwd met Henk. Samen hebben ze drie getrouwde zonen. Femme is ruim 25 jaar godsdienstdocent geweest in het voortgezet onderwijs. Pastoraat heeft haar hart, omdat ze ziet hoe God mensen in een relatief korte tijd van pastorale begeleiding bevrijdt en er emotionele en lichamelijke genezing plaatsvindt. Mensen groeien in geloof en kunnen Gods liefde beter ontvangen, beantwoorden en doorgeven. Wat ze in de loop van de tijd hierover geleerd heeft, wil ze graag met anderen delen.