Wat is het Vrij Zijn Netwerk?2017-09-25T16:15:36+00:00

Vrij Zijn Netwerk

 

Het is ons verlangen dat pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in elke regio beschikbaar is. De Vrij Zijn Huizen hebben aangetoond dat het inderdaad goed werkt om regionaal geworteld te zijn. Dit draagt bij aan het op een goede wijze begeleiden, ook in contact met de lokale kerken en zorgverleners. Heb je geen beeld bij wat een Vrij Zijn Huis is kijk dan op de pagina Vrij Zijn Huizen.

De uitdaging is om de groei hierin te versnellen, zonder dat deze wordt vertraagd door organisatorische zaken die energie kosten die beter kan worden gebruikt. Daarom worden de Vrij Zijn Huizen vervangen door het Vrij Zijn Netwerk. We blijven verbonden, maar de teams werken zelfstandig.

De bestaande Vrij Zijn Huizen zullen doorgaan met het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hulp. In de loop van dit seizoen zullen zij een naamswijziging doorvoeren en zelfstandig verder gaan met het helpen van mensen om hun identiteit en vrijheid in Christus te helpen ontvangen en doorgeven.

Ben je op zoek naar begeleiding in een traject van innerlijke genezing en bevrijding, dan kun je je aanmelden via de website van Vrij Zijn. We leggen graag de verbinding met een van de teams in het Vrij Zijn Netwerk. We zien uit naar een groeiende beschikbaarheid van teams voor innerlijke genezing en bevrijding in het Lichaam van Christus, zodat steeds meer mensen hun vrijheid in Christus gaan ontvangen en doorgeven. Tot eer van onze liefdevolle God en Vader!

X