Trainingsschool
2017-2018

Je vrijheid in Christus doorgeven

Wil jij je vrijheid in Christus uitdelen aan anderen? Overweeg dan om je als jaarstudent aan te melden voor de Vrij Zijn Trainingsschool. Het is mogelijk deel te nemen aan het eerste blok (drie avonden) om een indruk te krijgen van de school. Samen met christenen uit alle kerken gaan we een toerustingsjaar tegemoet dat je leven zal veranderen.

De definitieve agenda, extra informatie, de docenten en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op deze website op 30 mei 2017.

De Vrij Zijn Trainingsschool wordt een levensveranderend jaar waarin we leren om tot zegen te zijn voor elkaar en voor de ander. We willen je toerusten voor de dienst van genezing en het bevrijdingspastoraat. Op deze school krijg je bijbels onderwijs maar leer je ook door te doen. Op basis van onze questionnaire mag je leren mensen te helpen wandelen in hun vrijheid in Christus. Om dit goed te kunnen doen, gaan we ook in kleine groepen met elkaar door de questionnaire heen.

  • 25 dinsdagvonden (Bekijk programma)
  • 5 praktijkdagen
  • Interactieve onderwijsstijl
  • Hoofddocent: Wilkin van de Kamp
    Overige docenten onder andere: Gerdien Lammers, Corlien Doodkorte, Frans de Jong en Jan-Willem Grievink

Oud student: ‘Door het evenwichtige onderwijs, de praktische oefeningen en het samen door de questionnaire gaan, ben ik gegroeid en vrijer geworden in het bidden en begeleiden van anderen. Wat een krachtige en belangrijke training!’