Bestuur 2017-08-17T13:40:01+00:00

BESTUUR

Jaap Feddes
Jaap FeddesVoorzitter
Jaap Feddes (1966) en zijn vrouw Astrid zijn beiden geboren en getogen in het mooie Friesland; samen hebben ze drie kinderen en wonen in Maastricht, waar ze ook actief zijn in de leiding van de lokale gemeente, verslavingszorg en bevrijdingspastoraat. Na zijn studie chemische technologie aan de TU Delft heeft Jaap voor diverse internationale bedrijven in binnen- en buitenland (Zweden, China, Canada) gewerkt in uiteenlopende managementposities. Sinds 2010 is hij partner van Credo Consultancy met als doel mensen en organisaties tot bloei te brengen.
Jan-Willem Grievink
Jan-Willem GrievinkSecretaris
Jan-Willem Grievink (1952) en zijn vrouw Joke wonen in Apeldoorn. Ze hebben vijf dochters waarvan er vier getrouwd zijn en op hun beurt alweer acht kleinkinderen in de familie hebben gebracht. Jan-Willem is een tijdlang parttime interim directeur en hoofdredacteur bij de Evangelische Omroep geweest en heeft zich om die reden verdiept in het onderwerp christelijk leiderschap. Over dat onderwerp schreef hij het Hand- en hartsboek Christelijk leiderschap.

Jan-Willem is directeur van ConCeption BV, een bureau dat met research en consultancy bedrijven in de foodketen helpt met beleidsvraagstukken. Jan-Willem en Joke hebben in 2011 Wake Up Apeldoorn opgestart, een interkerkelijke beweging die onder christenen een verlangen wakker wil maken naar ‘meer van de kracht en glorie van Jezus’.

Hesther Boerefijn
Hesther BoerefijnBestuurslid
Hesther Boerefijn (1986) is geboren en getogen in het prachtige Aalten. Na Psychologie en Wiskunde te hebben gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, werkt Hesther als kinder- en jeugdpsycholoog bij De Hoop ggz te Dordrecht. Daarnaast geeft zij wiskundebijles. Op 16-jarige leeftijd heeft Hesther God ontmoet en sindsdien is ze lid van de Euregio Christengemeente te Aalten. In haar vrije tijd is Hesther actief in het kinder- en jeugdwerk van de gemeente en organiseert zij activiteiten voor de jeugd van de plaatselijke turnvereniging.
Wilkin van de Kamp
Wilkin van de KampPredikant-leider
Wilkin van de Kamp (1961) is getrouwd met Aukje. Samen hebben zij vier zonen, drie schoondochters en zes kleindochters. Na zestien jaar parttime in het onderwijs gewerkt te hebben, was Wilkin van 2000 tot en met 2010 fulltime in dienst als voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Vanaf 2010 is hij fulltime in dienst als predikant-directeur van Vrij Zijn.
X