BESTUUR

<strong>Jan-Willem Grievink</strong>
Jan-Willem GrievinkVoorzitter
Jan-Willem Grievink (1952) en zijn vrouw Joke wonen in Ede. Ze hebben vijf dochters waarvan er vier getrouwd zijn en op hun beurt alweer negen kleinkinderen in de familie hebben gebracht. Jan-Willem is een tijdlang parttime interim directeur en hoofdredacteur bij de Evangelische Omroep geweest en heeft zich om die reden verdiept in het onderwerp christelijk leiderschap. Over dat onderwerp schreef hij het Hand- en hartsboek Christelijk leiderschap.

Jan-Willem en Joke zijn eigenaar van ConCeption BV, een bureau dat met research en advies bedrijven in de foodketen helpt met beleidsvraagstukken. Jan-Willem en Joke hebben in 2016 de TripleCord huwelijksconferenties weer opgestart die vroeger door Herstel en Vrij Zijn werden georganiseerd.

<strong>Ruben Bringsken</strong>
Ruben BringskenSecretaris
Ruben Bringsken (1968) is getrouwd met Danella, samen hebben zij drie kinderen. Geboren in een zendeling gezin is Ruben opgegroeid in Brazilië. Op 19 jarige leeftijd is Ruben naar Nederland verhuisd. Hier studeerde hij Business Management aan de Rijksuniversiteit Groningen waarna hij in 1998 zijn eerste bedrijf overnam. Als ondernemer is Ruben (mede)eigenaar van verschillende bedrijven binnen de voedsel- en technologiesector wereldwijd. Van jongs af aan zet Ruben zich – zowel zakelijk als privé – actief in voor Gods Koninkrijk. Zijn drive en passie is om mensen op hun plek te zetten en hun unieke gaven te laten ontdekken. Als onderdeel van zijn ondernemerschap is hij ook actief binnen verschillende besturen.
<strong>Richard van den Bos</strong>
Richard van den BosPenningmeester
Richard van den Bos (1967) woont met zijn vrouw Isabel in Den Haag. Samen hebben ze een zoon en twee dochters, waarvan de oudste is getrouwd.
In het verleden heeft Richard Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd en een bedrijfseconomische opleiding gevolgd. In zijn werkzame leven is hij zzp-er met name gericht op verander- en implementatietrajecten op financieel gebied bij diverse soorten bedrijven. Daarnaast zet Richard zich actief in om kerken, christelijke gemeentes en organisaties ondersteuning te bieden op het gebied van Bijbelonderwijs en -prediking, en op het gebied van coaching en ontwikkeling. Op dit moment gebeurt dat in Nederland, Duitsland en Indonesië.
<strong>Hesther Boerefijn</strong>
Hesther BoerefijnBestuurslid
Hesther Boerefijn (1986) is geboren en getogen in het prachtige Aalten. Na Psychologie en Wiskunde te hebben gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, werkt Hesther als gezondheidszorgpsycholoog binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Op 16-jarige leeftijd heeft Hesther God ontmoet en sindsdien is ze lid van de Euregio Christengemeente te Aalten. In haar vrije tijd is Hesther actief in het jeugdwerk van de gemeente en de plaatselijke turnvereniging. Daarnaast maak je Hesther blij door een potje met haar te tennissen of een formule 1 race te kijken.