Online Bijbelschool

Leven vanuit je identiteit in Christus

Meer dan 5.000 studenten volgden inmiddels de Vrij Zijn Bijbelschool en lieten zich onderdompelen in het unieke onderwijs over wie we zijn in Christus. God biedt ons een onverwoestbare identiteit aan, waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan kan toevoegen. Het is onze gloednieuwe identiteit in Christus.

Je ware identiteit – vrede met jezelf – kun je alleen in Christus vinden. Je hoeft niet langer je identiteit te creëren (imago). Je hoeft je niet langer zorgen te maken hoe anderen over je denken (reputatie). Je mag rusten in wat Jezus voor jou heeft gedaan (je nieuwe identiteit in Christus). Je zult er een mooier mens van worden.

Wilkin van de Kamp is predikant-directeur van Vrij Zijn. Hij schrijft: Vanaf het moment dat ik ontdekte en me realiseerde hoe God naar mij kijkt in Christus is mijn leven wezenlijk veranderd. God wil ook jou het mysterie openbaren dat Hij jou door je wedergeboorte rein, heilig en rechtvaardig heeft verklaard in Christus (1 Korinthe 6:11, NBV). Je mag gaan geloven dat God je in eenheid met Christus heeft goedgekeurd en aanvaard als zijn geliefde kind en dat Hij je in eenheid met Christus nooit meer los ziet van Jezus. 

E-learning
Je volgt de online Bijbelschool in jouw eigen tempo. Tijdens het schooljaar zijn er twee zaterdagen waar fysiek les wordt gegeven Je komt niet samen in een regio-groep.

Blended learning
Je volgt de online Bijbelschool verspreid over een heel jaar. In totaal kom je zeven keer samen als regiogroep: voor start- en slotbijeenkomst en vijf keer voor de normale regiogroep avonden.

De voordelen van online leren
– Tijdwinst; geen reistijd (en kosten).
– Gemak; vanuit huis te volgen.
– Succesvolle combinatie van onderwijsvormen.
– Interactief onderwijs.
– Verschillende leertrajecten.
– Lesgeld is veel lager.

Zeven modules en twee zaterdagen
– Het leerjaar is onderverdeeld in zeven modules.
– Elke module bestaat uit 4 x 4 videolessen.
– Aan de hand van je studiegids (paperback) maak je de lees-, kijk-, luister-, doe- en reflecteeropdrachten.
– Twee zaterdagen waar Wilkin van de Kamp fysiek les zal geven met Wim Hoddenbagh en Jan Pool.
Op 17 december 2022 in Zoetermeer en 22 april 2023 in Amersfoort van 10:00 – 17:00 uur zal er door Wilkin van de Kamp en Jan Pool/Wim Hoddenbagh onderwijs worden gegeven over het thema De Heilige Geest. Er is ruimte voor aanbidding, onderwijs, gebed en een Q&A-ronde om je vragen te stellen. Kortom een inspirerende dag. Meld je snel aan, want vol=vol. Deze twee dagen zijn niet verplicht maar wel een aanrader.

Aanmelden