Online Bijbelschool

Leven vanuit je identiteit in Christus

Meer dan 5.500 studenten volgden inmiddels de Vrij Zijn Bijbelschool en lieten zich onderdompelen in het unieke onderwijs over wie we zijn in Christus. God biedt ons een onverwoestbare identiteit aan, waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan kan toevoegen. Het is onze gloednieuwe identiteit in Christus.

Je ware identiteit – vrede met jezelf – kun je alleen in Christus vinden. Je hoeft niet langer je identiteit te creëren (imago). Je hoeft je niet langer zorgen te maken hoe anderen over je denken (reputatie). Je mag rusten in wat Jezus voor jou heeft gedaan (je nieuwe identiteit in Christus). Je zult er een mooier mens van worden.

Wilkin van de Kamp is predikant-directeur van Vrij Zijn. Hij schrijft: Vanaf het moment dat ik ontdekte en me realiseerde hoe God naar mij kijkt in Christus is mijn leven wezenlijk veranderd. God wil ook jou het mysterie openbaren dat Hij jou door je wedergeboorte rein, heilig en rechtvaardig heeft verklaard in Christus (1 Korinthe 6:11, NBV). Je mag gaan geloven dat God je in eenheid met Christus heeft goedgekeurd en aanvaard als zijn geliefde kind en dat Hij je in eenheid met Christus nooit meer los ziet van Jezus. 

E-learning (meer informatie)
Je volgt de online Bijbelschool in jouw eigen tempo. Tijdens het schooljaar zijn er twee zaterdagen waar fysiek les wordt gegeven Je komt niet samen in een regio-groep.

Blended learning (meer informatie)
Je volgt de online Bijbelschool verspreid over een heel jaar. In totaal kom je acht keer samen als regiogroep: voor start- en slotbijeenkomst en zes keer voor de normale regiogroep avonden.

De voordelen van online leren
– Tijdwinst; geen reistijd (en kosten).
– Gemak; vanuit huis te volgen.
– Succesvolle combinatie van onderwijsvormen.
– Interactief onderwijs.
– Verschillende leertrajecten.
– Lesgeld is veel lager.

Zeven modules en twee zaterdagen
– Het leerjaar is onderverdeeld in zeven modules.
– Elke module bestaat uit 4 x 4 videolessen.
– Aan de hand van je studiegids (paperback) maak je de lees-, kijk-, luister-, doe- en reflecteeropdrachten.
– Twee zaterdagen waar Wilkin van de Kamp fysiek les zal geven met Jan Pool en Gerrit Vreugdenhil.
Op 7 december 2024 met Wilkin van de Kamp en Gerrit Vreugdenhil in Dwingeloo en 12 april 2025 (locatie volgt) met Wilkin van de Kamp en Jan Pool. Beide dagen zal er van 10:00 – 17:00 uur uur onderwijs worden gegeven over het thema De Heilige Geest. Er is ruimte voor aanbidding, onderwijs, gebed en een Q&A-ronde om je vragen te stellen. Kortom een inspirerende dag. Je ontvangt tijdens de studie een mail om je hiervoor aan te melden. Deze twee dagen zijn niet verplicht maar wel een aanrader.