Conferentie Agenda

Vrij Zijn komt naar je toe!
De tweede miniconferentie op 29 januari 2021

Na het succes van de eerste van onze vier miniconferenties komt eind januari de tweede aflevering online! Een prachtige aflevering met de Vrij Zijn Band, met onderwijs dat Wilkin van de Kamp ons zal brengen en met het krachtige getuigenis van Jan. Hij groeide op in een gezin waar hij niet mocht zijn wie hij werkelijk was: gevoelig en geweldig creatief. Door weg te stoppen wie hij werkelijk was, bouwde hij een spanning in zijn lijf op die meer dan dertig jaar aanhield. Dit resulteerde in een verschrikkelijke chronische hoofdpijn. Nooit had hij gedacht dat vergeving de sleutel was naar genezing en herstel.

We kunnen niet wachten jullie het eindresultaat te laten zien. Op vrijdag 29 januari zal de tweede miniconferentie worden gelanceerd. Het thema van deze uitzending is: ‘Vergeving is de sleutel tot genezing en een hoopvolle toekomst’.

Abonneer nu op ons YouTube-kanaal

Aflevering 1 terugkijken
‘Hoe vergeving schenken je leven verandert’

Vergeving schenken is niet gemakkelijk. Het is makkelijker om je bitterheid te koesteren en wraak te zoeken. Maar wraak kan niet ongedaan maken wat jou is aangedaan. Bitterheid kan je niet teruggeven wat je bent kwijtgeraakt. Vergeving schenken is de keuze om los te laten. Waar woede en pijn je verbinden aan de dader, zal vergeving schenken je losmaken van de pijn én de dader. Vergeven is niet vergeten, vergeven is verwerken. Jij hebt de vrijheid om te kiezen de ander te vergeven. Die vrijheid kan niemand je ontnemen. Die kun je hoogstens jezelf onthouden. Vergeving schenken is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.Vergeven is de sleutel tot vrijheid, vrede, genezing en een hoopvolle toekomst.

Naar aanleiding van de maatregelen van de overheid, in de strijd tegen het Coronavirus, zullen al onze fysieke conferenties tot en met 1 juli 2021 komen te vervallen.