Belastingvoordeel

U kunt uw gift aftrekken van de belasting. De belastingdienst beschouwt Stichting Vrij Zijn als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Ondernemersnetwerk

Sluit je aan bij het Vrij Zijn
Ondernemers-netwerk

Met de hulp van een aantal bevlogen ondernemers hebben we het Vrij Zijn Ondernemers-netwerk opgezet. Een samenwerking van christelijke ondernemers die ons met raad en daad en financiën willen ondersteunen om de 3×100 missie mogelijk te maken: In de komende 10 jaar willen wij 100 miljoen mensen bereiken met de boodschap van De zeven wonderen van het kruis, 100.000 leiders trainen om deze boodschap wereldwijd te verspreiden in ten minste 100 talen. Op dit moment zijn we actief in 34 taalgebieden.

We organiseren drie keer per jaar een netwerkavond in het midden van het land, waar we elkaar bemoedigen en versterken in dat waar God een ieder van ons voor roept. We genieten van een heerlijk diner en vieren wat God wereldwijd doet. Samen kijken we vooruit naar de mogelijkheden en kansen die voor ons liggen om de boodschap van Het wonder van het kruis te zaaien in de harten van mensen over de hele wereld.

  • bijv. van, van de, van der enz.

Geven:

Stichting Vrij Zijn

IBAN:
NL11RABO0300200307

Tenaamstelling:
Stichting Vrij Zijn

Kamer van koophandel:
64777774