De laatste 18 uur

Interactieve bijbelstudie over ‘De zeven wonderen van het kruis’

Over het werkboek
Met De laatste 18 uur bieden we een interactieve bijbelstudiereis aan voor kleine groepen. De reis gaat langs elk van de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. Deze momenten, ook wel de zeven wonderen van het kruis genoemd, laten je stilstaan bij vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding, verzoening en het krijgen van een heel nieuw leven!

Dit zijn de terugkerende onderdelen van de studie die je doen onderdompelen in Gods liefde voor jou ‘in Christus’:

De zeven wonderen in Jeruzalem
Televisieserie

In deze zevendelige serie voor Pasen gaat Wilkin in Jeruzalem op zoek naar de zeven plaatsen waar Jezus heeft gebloed om te ontdekken wat dit voor ons betekent. Een boodschap die niet eerder op deze wijze in beeld is gebracht.

De zeven wonderen
Animaties

In zeven animaties heeft Wilkin van de Kamp ‘De zeven wonderen van het kruis’ samengevat – indrukwekkend vormgegeven door Glenn van der Mull.

Bestel het werkboek nu!

De laatste 18 uur is een bijbelstudie van zeven weken voor kleine groepen, waarbij je elke week een groepsbijeenkomst bijwoont en je doordeweeks zelf bijbelstudies doet. In de bijeenkomsten ontmoet je elkaar, praat je over wat je hebt geleerd, bekijk je samen een aflevering van de televisieserie ‘De zeven wonderen in Jeruzalem’ en een aflevering van de animatieserie ‘De zeven wonderen’. De bijbelstudie is bedoeld voor groepen, maar je kunt het werkboek ook individueel doorlopen.

Je gaat ontdekken op welke wijze Jezus’ bloed heeft gevloeid en wat dit voor jou persoonlijk betekent. Je zult onder de indruk raken van de grootheid van het kruis. Je gaat zien wat de reikwijdte van het offer is, dat Jezus bracht om jou te vergeven, te verlossen, te reinigen, te genezen, te bevrijden, je met God te verzoenen en je een heel nieuw leven te geven.

Contactgegevens

Stichting Vrij Zijn
Adres: Industriestraat 2, 7122 AP Aalten
Telefonisch bereikbaar:
(Van maandag tot en met donderdag van 9:00-12:30 uur)
Telefoon: 0543 473696
E-mail: info@vrijzijn.nl