Conferenties

Vrij Zijn Weekend

Met Wilkin van de Kamp, Martin Koornstra, Willem J. Ouweneel en Jan Pool

Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017 – Zelhem
Thema: ‘Vier het leven!’

Omdat het dit jaar tien jaar geleden is dat we onze Vrij Zijn Weekenden in Nederland zijn begonnen, komen we samen om te vieren dat God goed is. Het leven dat God ons geeft is het waard is om volledig geleefd te worden. God wil dat wij Hem in het middelpunt van ons leven zetten en volop genieten van zijn aanwezigheid. Natuurlijk verloopt ons leven niet altijd soepeltjes of zoals wij wensen. Maar wie het leven viert in het licht van Gods liefde, zal ontdekken dat het leven met Hem iedere dag een beetje mooier wordt. Kom tot leven, durf te voelen en voluit te leven vanuit je relatie met God!

Kom ook naar het Vrij Zijn Weekend in Zelhem. Een weekend vol bijbels onderwijs, aanbidding, humor, bemoediging en ontmoeting. Een weekend waarin we het leven vieren in het licht van Gods liefde.

Genezingsdienst
Op vrijdagavond houden we opnieuw een genezingsdienst met Martin Koornstra. De afgelopen weekenden mochten we zien hoe God veel mensen genezen en bevrijd heeft. Ook nu komen we vol verwachting bij elkaar om te zien hoe Jezus mensen aanraakt en herstelt!

Locatie: Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld. Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem.
Kosten: Het Vrij Zijn Weekend is gratis (inclusief koffie/thee en lunches).
Catering/overnachtingen: Heeft u vragen over catering of overnachtingen, neem dan contact op met De Betteld (info@betteld.nl of 0314-627200)

Lekker eten op De Betteld
De lunch op beide dagen wordt (gratis) verzorgd voor Vrij Zijn. De Betteld biedt voor komend Vrij Zijn weekend verschillende mogelijkheden aan om heerlijk samen te eten. Verschillende diner mogelijkheden en een heerlijk ontbijt kunt u vast reserveren bij De Betteld. Doe dit op tijd want het belooft druk te worden! Klik hier om je aan te melden voor het ontbijt en/of diner op De Betteld.

Er kunnen 1500 mensen deelnemen aan deze conferentie.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 1
Spreker: Wilkin van de Kamp
Onderwerp: ‘Leef voluit, geniet volledig!’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 2
Spreker: Jan Pool
Onderwerp: ‘Vier dat je mag zijn wie je bent!’
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 3
Spreker: Willem J. Ouweneel
Onderwerp: ‘Vier een vruchtbaar leven!’
17:00 – 19:00 Dinergelegenheid (eetgelegenheden in de omgeving of op De Betteld)
19:00 – 21:30 Samenkomst 4
Genezingsdienst met Martin Koornstra
Thema: ‘Morgen dans je weer!’

9:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Samenkomst 5
Spreker: Willem J. Ouweneel
Onderwerp: ‘Vier het leven in het licht!’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Samenkomst 6
Spreker: Jan Pool
Onderwerp: ‘Mijn vier levenslessen
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Samenkomst 7
Spreker: Martin Koornstra
Onderwerp: ‘Van overleven naar voluit leven!’

Wachtlijst

De conferentie is met ruim 1500 aanmeldingen helemaal volgeboekt. Zodra je niet bent aangemeld verzoeken we je om niet naar de conferentie toe te komen in verband met de drukte. Het is wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst.

Mochten er afmeldingen binnenkomen krijgen de mensen van de wachtlijst een bericht dat ze alsnog kunnen deelnemen aan de conferentie.

Bedankt voor je begrip!

  • bijv. van, van de, van der enz.
  • We vinden het belangrijk dat je beide conferentiedagen meemaakt. De zaterdag bouwt voort op de vrijdag. Mocht dit echt niet lukken, dan kun je dit hieronder aangeven.
  • Ontvang iedere week een mail met een meditatie van Wilkin van de Kamp, de nieuwste conferenties, een nieuwe aflevering van Vrij Zijn TV, getuigenissen en meer!