Vrij Zijn Helpt 

Zuiver en eerlijk geloof
houdt voor God de Vader in:
zorgen voor de weeskinderen
en de weduwen die het moeilijk hebben.
(Jakobus 1:27, Basisbijbel)

Vrij Zijn Helpt verleent in samenwerking met kerken en organisaties wereldwijd hulp aan mensen in nood. Recht doen is voor ons een opdracht van God. Dankzij de hulp van onze Vrij Zijn Vrienden en donaties kunnen we de bijbelse opdracht handen en voeten geven. Giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Projecten

Daniel Christian School in Peru
Eindstand: € 52.823,67

In het filmpje willen we jullie – samen met Silvia en haar man en dochter – heel hartelijk bedanken voor jullie ruimhartige gaven voor de Daniel Christian School in Peru. Het heeft ons diep ontroerd. Samen zijn we sterk!

Meer informatie

Kerkleiders in Noord-India
Eindstand: € 61.897,18

Wat zijn we geroerd door het grote aantal giften en het hoge bedrag wat we hebben mogen ontvangen waarmee we de leiders in India hebben kunnen helpen. We hebben een prachtig bedrag ontvangen en overgemaakt naar India. De omstandigheden zijn erbarmelijk, maar door ‘het lichaam van Christus in Nederland’ hebben we een heel aantal leiders met hun gezinnen een voedselpakket kunnen geven. En dat is geweldig!

Meer informatie

Gezinnen in Peru
Eindstand: € 53.595,05

De afgelopen weken heeft Vrij Zijn Helpt jullie hulp gevraagd om de 3.000 kinderen en de gezinnen waar ze deel van uit maken te helpen. Omdat alle 44 kinderrestaurants van Pan de Vida op last van de overheid gesloten zijn, konden we de moeders extra financieel ondersteunen om op de kleine marktjes in de armenwijken eten voor hun gezin te kopen. Jullie hebben werkelijk overweldigend bijgedragen.

Meer informatie