Pasen2019-02-22T12:43:32+00:00

Samen op weg naar Pasen

Paasconferentie

Conferentie over de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide.

Aanmelden

Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag (19 en 20 april 2019) neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden.

De zeven keer dat Jezus gebloed heeft, vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Door het wonder van het kruis voorzag God in vergeving, reiniging, verlossing, genezing, bevrijding en verzoening, zodat wij een heel nieuw leven in Christus kunnen leiden!

De laatste 18 uur

Bijbelstudie over de zeven wonderen van het kruis (werkboek)

Meer informatie

De laatste 18 uur is een bijbelstudie van zeven weken voor kleine groepen, waarbij je elke week een groepsbijeenkomst bijwoont en je doordeweeks zelf bijbelstudies doet. In de bijeenkomsten ontmoet je elkaar, praat je over wat je hebt geleerd, bekijk je samen een aflevering van de televisieserie De zeven wonderen in Jeruzalem en een aflevering van de animatieserie De zeven wonderen.

De bijbelstudie is bedoeld voor groepen, maar je kunt het werkboek ook individueel doorlopen.

40 overdenkingen

40 overdenkingen op weg naar Pasen (uit de glossy ‘De zeven wonderen’)

Bekijk de overdenkingen

Laat je 40 dagen lang meevoeren naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide om te ontdekken wat dit vandaag de dag voor ons persoonlijk betekent.

Lees de overdenkingen over het wonder van het kruis en ontdek hoe Jezus op volmaakte wijze zijn leven voor jou heeft gegeven, zodat de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden. Elke overdenking sluit af met een gebed of een vraag om persoonlijk over na te denken.

X