Bijbelschool
2016-2017

Op de Vrij Zijn Bijbelschool willen we je helpen om je identiteit in Christus te ontdekken en te versterken. Gedurende zeven modules van elk drie avonden word je ondergedompeld in het unieke onderwijs over wie je bent ‘in Christus’. Op de Bijbelschool leer je heel anders naar jezelf en de mensen om je heen te kijken. Want door je wedergeboorte ziet God jou voortaan als een eenheid met Jezus, waardoor je bijzonder waardevol bent in zijn ogen. In eenheid met Jezus ben je meer dan een overwinnaar, geniet God van jou en heeft de duivel geen vat op jou! Onderwijs dat je leven ingrijpend zal veranderen.

Inmiddels hebben meer dan zevenhonderd studenten deelgenomen aan onze Bijbelschool. Je hebt geen specifieke vooropleiding of kennisniveau nodig om aan deze school deel te nemen. De onderwijsstijl van de Vrij Zijn Bijbelschool is interactief. Tijdens de lessen vinden meerdere spiegelmomenten en doe-activiteiten plaats. Van harte nodig ik je uit om een gezond fundament in je leven te laten leggen. Meld je aan voor een jaar lang levensveranderend onderwijs. Je bent het meer dan waard!

Aanmelden

Modulair onderwijs
De Vrij Zijn Bijbelschool bestaat uit zeven modules van elk drie avonden. Iedere module is opgebouwd rondom een afgerond thema. Wie niet de mogelijkheid heeft om het hele jaarprogramma te volgen, kan toch aan één of meerdere modules deelnemen. Hiervoor kun je je per module aanmelden. De inschrijving voor de modules eindigt telkens één dag voor aanvang van de betreffende module.

Docenten Bijbelschool
Wilkin van de Kamp (hoofddocent), Martin Koornstra, Gerdien Lammers en Rob van Zon zullen één of meerdere modules lesgeven op de Vrij Zijn Bijbelschool. Zij hebben passie voor Jezus en zijn Koninkrijk en willen je – vanuit de kennis en jarenlange ervaring die zij hebben opgebouwd – toerusten om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven.

robvanzonSchoolleider
Rob van Zon is schoolleider van de Vrij Zijn Bijbelschool. Rob is getrouwd met Afke en samen hebben zij vijf kinderen. Vijfentwintig jaar geleden heeft God Rob bevrijd van een leven in verslaving. Rob heeft passie voor Jezus en ziet graag dat christenen hun identiteit in Christus vinden en versterken!

Coaching
Van alle jaarstudenten wordt verwacht dat zij binnen hun eigen kerk/gemeente op zoek gaan naar een coach met wie zij minimaal één keer per maand een mentorgesprek hebben waarin de persoonlijke groei en verandering van de student centraal staan.

Certificaat
Alle jaarstudenten van de Vrij Zijn Bijbelschool, die minimaal 80% van de lesavonden hebben bijgewoond, ontvangen aan het einde van het leerjaar een certificaat van deelname.

Locatie
Baptistengemeente
De Schutterij 2, 3905 PL, Veenendaal

Schooltijden
Donderdagavond van 19:45 tot 22:00 uur.

Kosten
Per module (drie avonden): € 45,-
Inclusief koffie, thee en onderwijsmateriaal
Het is niet meer mogelijk om u als jaarstudent aan te melden.