Aanmelden2019-06-19T09:59:15+00:00

Vrij Zijn Zomerweek 2019

Let op: de inschrijving voor de Vrij Zijn Zomerweek sluit op vrijdag 28 juni om 20:00 uur!

Stop op kindergroepen 0-2 jarigen, 2-3 jarigen, 6-7 jarigen en bijzondere kinderen
Door de vele aanmeldingen is bij de kindergroepen 0-2 jarigen, 2-3 jarigen, 6-7 jarigen en bijzondere kinderen een te kort aan kinderwerkers waardoor het niet meer mogelijk is om deze kinderen toe te laten, tenzij jij je aanmeldt als kinderwerker voor deze groep en dan kan jouw kind ook direct worden toegelaten tot deze groep. Heb je een kind in de leeftijd van 0 tot 9 jaar of bij de bijzondere kinderen en wil je je toch aanmelden zonder kinderwerker te worden? Dat kan, alleen dan is het helaas niet mogelijk dat je kind deel neemt aan het kinderprogramma totdat er weer voldoende kinderwerkers zijn. Je kunt je ook aanmelden voor de wachtlijst, dan ben je niet aangemeld voor de Vrij Zijn Zomerweek, maar krijg je zodra er weer voldoende kinderwerkers zijn een mail om je alsnog aan te melden.

Kinderwerker worden?
Heb je interesse om kinderwerker te worden? Stuur dan een e-mail naar olgahobelman@vrijzijn.nl of klik hier voor meer informatie en de aantrekkelijke kortingsregelingen die we kunnen bieden. Dank je wel!

Aanmelden

Maar hieronder je keuze: 

  1. Wil je je aanmelden voor de Vrij Zijn Zomerweek en heb je geen kind(eren) in de leeftijd van 0-9 jaar of de bijzondere kinderen?
    – Er is niets aan de hand. Kies hieronder voor ‘1’ en meld je aan.
  2. Wil je je aanmelden maar heb je wel een kind die in aanmerking komt voor een van de volgende groepen: 0-2 jarigen, 2-3 jarigen, 6-7 jarigen en bijzondere kinderen:
    – Meld je aan door voor ‘1’ te kiezen. Dan kun je met je hele gezin naar de Vrij Zijn Zomerweek komen. Helaas is het dan niet mogelijk dat je kind deelneemt aan het kinderprogramma totdat er weer voldoende kinderwerkers zijn. Als je er voor kiest zelf kinderwerker te worden, wordt je kind wel direct toegelaten.
    – Meld je aan voor de wachtlijst door hieronder voor ‘2’ te kiezen. Dan ben je niet aangemeld voor de Vrij Zijn Zomerweek, maar krijg je zodra er weer voldoende kinderwerkers zijn een mail om je alsnog aan te melden.
X