Eindejaarsgift

Help ons conferenties vrij toegankelijk houden!

Als Vrij Zijn zetten we ons al meer dan 23 jaar in om mensen te helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te vinden. Ik ben God en onze trouwe achterban enorm dankbaar die ook dit jaar ons geholpen hebben om al onze conferenties vrij toegankelijk te maken. Met jullie zien we uit naar wat God gaat doen het komend jaar. We hebben grote verwachtingen van een grote God, die keer op keer zijn liefde en trouw laat zien.

Ook dit jaar mochten we vele duizenden mensen helpen om Gods bevrijdende liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven. Ook dit jaar vonden vele duizenden kopjes koffie, thee, melk, chocolaatjes, broodjes en onze Vrij Zijn knakworstjes naar hongerige magen. Jezus zei: ‘Om niet hebben jullie het ontvangen, geef het om niet!’ Daar willen we komend jaar zeker mee doorgaan. Maar daar hebben we jullie hulp weer voor nodig.

Om ook volgend jaar al onze conferenties mogelijk te maken en vrij toegankelijk te houden hebben we € 50.000,- nodig, die in onze kas ontbreekt. Mogen we aan het eind van dit jaar weer een beroep op jullie doen? Samen maken we het mogelijk om ook volgend jaar Gods bevrijdende liefde te zaaien in harten van mensen. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning!

Ja, ik wil meehelpen!

Het is ook mogelijk om je gift zelf over te maken naar de bankrekening van Stichting Vrij Zijn: NL11 RABO 0300 2003 07, onder vermelding van ‘Eindejaarsgift’.