God kan zijn ogen niet van je afhouden

Wanneer Jezus in je woont worden de ogen van God als vanzelf naar jou toegetrokken. ‘In Christus’ kan God zijn ogen niet van je afhouden. Durf je te geloven dat God zo naar je kijkt? Je mag het als een bijzonder geschenk aannemen en het je helemaal gaan toe-eigenen.

Nergens in het Nieuwe Testament worden christenen nog ‘zondaars’ genoemd. ‘In Christus’ ben je een Koningskind, bestemd om met Hem te regeren! ‘In Christus’ zul je niet langer reageren op de omstandigheden. ‘In Christus’ zul je als een koning regeren in alle moeilijke omstandigheden van het leven. God wil dat jij je nieuwe positie ‘in Christus’ gaat toe-eigenen. Want er gaat niets veranderen totdat je deze waarheid aanneemt en je eigen gaat maken. Je bent nu een geliefd kind van de hemelse Vader: vergeven, gereinigd, geheiligd en gerechtvaardigd. Geloof jij wat God zegt over jou? Geloof jij wat God ziet in jou? Niets minder dan oneindige liefde en aanvaarding.

Uit: Hoe God naar je kijkt
Actie: Bestel het boek voor donderdag en krijg het portovrij thuisgestuurd! (actie geldig tot en met 16 februari 2017.

Actiecode (!): HGNJK
Vul bovenstaande actiecode tijdens het afrekeningen in de winkelwagen in. Na het invullen van de code zal de verzending automatisch gratis worden.