Pasen 2018-02-15T07:13:37+00:00

Samen op weg naar Pasen

40-dagentijd

Ontvang tot aan Pasen iedere dag een overdenking over het wonder van het kruis.

Aanmelden

Laat je 40 dagen lang meevoeren naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden. Meld je nu aan voor een dagelijkse overdenking (vanaf 14 februari) over het wonder van het kruis en ontdek hoe Jezus op volmaakte wijze zijn leven voor jou heeft gegeven, zodat de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden.

Elke overdenking sluit af met een gebed of een vraag om persoonlijk over na te denken.

Paasconferentie

Conferentie over de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide.

Aanmelden

Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden.

De zeven keer dat Jezus gebloed heeft, vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Door het wonder van het kruis voorzag God in vergeving, reiniging, verlossing, genezing, bevrijding en verzoening, zodat wij een heel nieuw leven in Christus kunnen leiden!

De laatste 18 uur

Interactief studieprogramma speciaal voor kleine groepen.

Start het programma

Op basis van het boek ‘Het wonder van het kruis’ bieden we je een compleet programma, speciaal voor huiskringen en groepenDit interactieve programma bestaat uit boeiende bijbelstudies, video’s vanuit Jeruzalem, vragen om door te spreken, getuigenissen, verdieping, animaties en een gebed.

Zo ga je samen met je huiskring of bijbelstudiegroep ontdekken wat het bloed van Jezus ons te zeggen heeft.  

X