Samen op weg naar Pasen

40-dagentijd

Ontvang tot aan Pasen iedere dag een overdenking over het wonder van het kruis

Aanmelden

Overdenkingen gemist? Bekijk hier de overdenkingen die tot nu toe zijn verzonden.

Laat je 40 dagen lang meevoeren naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden. Meld je nu aan voor een dagelijkse overdenking over het wonder van het kruis en ontdek hoe Jezus op volmaakte wijze zijn leven voor jou heeft gegeven, zodat de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden. Elke overdenking sluit af met een gebed of een vraag om persoonlijk over na te denken.

De laatste 18 uur

Interactief studieprogramma speciaal voor kleine groepen

Start het programma

Op basis van het boek ‘Het wonder van het kruis’ bieden we je een compleet programma, speciaal voor huiskringen en groepen. Dit interactieve programma bestaat uit boeiende bijbelstudies, video’s vanuit Jeruzalem, vragen om door te spreken, getuigenissen, verdieping, animaties en een gebed.

Zo ga je samen met je huiskring of bijbelstudiegroep ontdekken wat het bloed van Jezus ons te zeggen heeft.  

Paasconferentie

Vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2017 – Zelhem
Met Wilkin van de Kamp

Meer informatie

Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis ook in jouw leven kunnen plaatsvinden.

We verwachten dat God in deze unieke Paasconferentie op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om het wonder van het kruis – het wonder van zijn liefde – tot ons te laten komen.