Belastingvoordeel

U kunt uw gift aftrekken van de belasting. De belastingdienst beschouwt Stichting Vrij Zijn als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Vrij Zijn Vriendenkring

Word vriend van Vrij Zijn!

Vrij Zijn is een beweging van christenen uit allerlei kerken die hun identiteit, vrijheid en eenheid in Christus hebben gevonden en die dit onderwijs willen (helpen) uitdragen waar zij kerken en werken.

Om de boodschap van Gods bevrijdende liefde in Nederland en daarbuiten te blijven verkondigen hebben we jou nodig. Word deel van onze vriendenkring en steun ons met een vaste bijdrage!

Als dank voor jouw investering willen we ook investeren in jou. Als nieuwe vriend van Vrij Zijn krijg je een leuk welkomstgeschenk. Daarnaast profiteer je als vriend van de volgende voordelen:

  • Ieder cursusjaar ontvang je het nieuwste boek van Wilkin
  • Je krijgt gratis alle preken (MP3) die we uitbrengen

Als jij ons ook wilt helpen met een gift dan kun onderstaand formulier invullen of je gift overmaken naar NL11 RABO 0300200307 t.n.v. stichting Vrij Zijn onder vermelding van ‘gift’.

Schenken en nalaten
Naast de Vrij Zijn Vriendenkring zijn er andere manieren om Vrij Zijn financieel te ondersteunen. Er zijn mogelijkheden tijdens uw leven en zelfs daarna.

Periodieke schenking
Denkt u erover om periodiek te schenken? Download en print dan de formulieren. Vul zowel het formulier voor periodieke schenking als het volmachtformulier zo volledig mogelijk in. Stichting Vrij Zijn stuurt het ondertekend retour.

Voordelen
Goede doelen met een ANBI-status zijn vrij van successierecht. Dat geldt ook voor Stichting Vrij Zijn. Daarmee is uw schenking 100% inzetbaar voor de doelstelling van dat goede doel.

Stichting Vrij Zijn

IBAN:
NL11RABO0300200307

Tenaamstelling:
Stichting Vrij Zijn

Kamer van koophandel:
64777774