Conferenties

Themaconferentie: U bent altijd bij mij
De genezende kracht van Psalm 23

Met Aukje en Wilkin van de Kamp

Zaterdag 18 januari 2020 – Zoetermeer

U bent altijd bij mij!Aukje en Wilkin van de Kamp schreven samen het boek U bent altijd bij mij. In deze gelijknamige conferentie willen Aukje en Wilkin je helpen om de ‘reuzen’ die tegenover je staan en je intimideren te overwinnen. In de tijd dat Aukje borstkanker had, was Psalm 23 voor hen een houvast in de storm. De woorden ‘U bent altijd bij mij’ hebben hen door deze zware tijd heen gedragen. Een tijd waarin alles onzeker leek te zijn. Maar juist in deze tijd mochten zij God van een heel andere kant leren kennen. Ze ontdekten dat Hij in elk seizoen van ons leven te vertrouwen is. God komt nooit te vroeg en al helemaal niet te laat, want Hij is er altijd!

Op deze conferentie zal Wilkin spreken over de achtergronden en bijzondere wetenswaardigheden van Psalm 23 die je helpen om (het lied van) de Goede Herder te begrijpen en lief te hebben.

Aukje zal vertellen over haar ziekteproces, waarin niet de kanker maar de nabijheid van God centraal stond. Zij vertelt hoe Psalm 23 voor haar een bron van troost en moed is geworden, die ook jou nieuwe hoop kan geven.

Ga samen met Aukje en Wilkin in de leer bij een man die wist hoe hij een reus tegemoet moest treden om hem te overwinnen!

Er kunnen 750 mensen deelnemen aan deze conferentie.

Locatie: Parousia, gebouw de Uitkijk, Wattstraat 64, 2723 RD, Zoetermeer
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.

09:30 Opening zaal
10:00 – 12:30 Sessie 1:
Onderwerp: ‘De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets!’
12:30 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 15:00 Sessie 2:
Onderwerp: ‘Al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad!’
15:00 – 15:30 Koffie/theepauze
15:30 – 17:00 Sessie 3:
Onderwerp: ‘U bereidt een dis voor de ogen van mijn vijanden!’

Aanmeldformulier