Kerstactie 2023

Binnen één week alle 50.000 exemplaren besteld!

Vorige week maakten we onze ‘Kerstactie 2023’ bekend in onze onderwijsbrief en op social media. We zijn blij, dankbaar en tegelijkertijd overrompeld door de geweldige response op deze actie. Binnen een week zijn alle 50.000 exemplaren om weg te geven aan familie, vrienden, buren, collega’s en kerk besteld.

In dit kerstboekje laat Wilkin de lezers zien dat het Kerstkind van Bethlehem niet zomaar een baby is. Met Kerst vieren christenen wereldwijd dat God zichzelf voeten gaf om ons te vinden, en armen om naar ons uit te strekken. De God die Liefde is, werd mens in de schoot van Maria. Vanaf dat moment heeft Liefde een naam en een gezicht gekregen.

Het is helaas niet meer mogelijk om exemplaren te reserveren, maar wat is het geweldig dat we 50.000 mensen in Nederland en België mogen zegenen met de boodschap over ‘Het wonder van Kerst’! Mocht je nog op zoek zijn naar een ander geschenk voor je collega’s, familieleden, buren of kerk? Klik hier voor onze ‘glossy-actie’. Bestel een glossy ‘De droom van God’ en ontvang een extra exemplaar om door te geven!

Let op: heb je de afgelopen week Kerstboekjes besteld? De boekjes worden op 14 december 2023 verzonden. 

Project ondersteunen met een gift
Mocht je een vrijwillige gift willen overmaken is dit natuurlijk van harte welkom. Iedereen zal vast begrijpen dat het een kostbaar project is. De kostprijs per boekje is €0,50 waardoor onze totale kosten voor dit project €25.000 zijn. De eventuele gift kun je overmaken nadat je bestelling van het boekje hebt gedaan.