God gelooft in jou!

God gelooft in jou omdat Hij je geschapen heeft naar zijn beeld. Hij noemt jou de kroon van zijn schepping. God gelooft in jou en in een hoopvolle toekomst voor jou met Hem. Hij heeft een plan voor je leven, omdat Hij gelooft dat jij een geschenk bent voor deze wereld. Hij heeft je uitgekozen om door jou heen zijn verhaal te schrijven. Hij heeft je een uitzonderlijke eigenheid gegeven om Hem te weerspiegelen.

God gelooft in jou als je twijfelt of Hij bestaat. Hij gelooft in jou als je zweert dat je niet in Hem gelooft. Hij gelooft in jou als je je kapot schaamt en jezelf van alles verwijt. Hij gelooft in jou als je denkt dat al je kansen verkeken zijn. Hij gelooft in jou als je jezelf niet kunt vergeven. Hij gelooft in jou als je tegen jezelf zegt dat je een held op sokken bent. Hij gelooft in jou als je denkt het nooit meer goed te kunnen doen. Hij gelooft in jou als je opstaat om tóch weer te vallen. God gelooft in jou, omdat Hij anders naar je kijkt: Hij weet wie je bent en Hij weet hoe je gaat worden.

Als God Ja zegt tegen jou, dan kun je Hem geen groter plezier doen dan zijn ja met jouw ja te beantwoorden. God heeft zijn armen uitgespreid om je te verwelkomen. God heeft een bijzonder plekje in zijn hart voor jou. Je hart zal rusteloos blijven totdat het rust heeft gevonden in Hem. Het hart van de Vader is je thuis.

Uit: Live in Love