Passie is besmettelijk en zeer overdraagbaar

Mensen met passie, zijn aantrekkelijke mensen. Hun passie beheerst hun leven, bepaalt hun agenda. Ze weten waarover ze praten en willen dit graag met je delen. Mensen met passie trekken andere mensen aan. Passie is besmettelijk en zeer overdraagbaar!

Boven alles heeft de gemeente van Jezus in Europa een hernieuwde passie voor Jezus Christus nodig!

Onze liefde voor Hem mogen we vergelijken met de prille, zuivere en niet te stuiten liefde tussen twee mensen, die tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ze kunnen en willen geen moment zonder elkaar zijn. Ze denken aan niets en niemand anders dan aanelkaar. Dat is passie. Het is hartstocht, die de mensen om hen heen doet glimlachen en hen jaloers maakt op zoveel geluk.

Zo mag onze passie voor Jezus zijn. We zijn gegrepen door zijn onvoorwaardelijke liefde voor ons. Dit is geen mystieke ervaring of een vlucht uit de werkelijkheid. Het is het diepe besef dat God zich heeft geopenbaard aan deze wereld in een persoon: Jezus Christus, die uit liefde zijn leven voor ons gaf zodat wij eeuwig leven ontvangen en God mogen leren kennen als onze Vader in de hemel. Een kerk die vol is van deze passie is een zeer aantrekkelijke kerk!

Uit: Het wonder van het kruis