Wie gun jij een boek?

God speelt geen enkele rol in mijn leven …

De laatste weken zijn wellicht als een onwerkelijkheid voorbijgegaan. Hoe kan dit allemaal gebeuren? Zijn er oplossingen? Is er een vaccin te vinden? Hoe laat duurt deze periode van de 1,5 meter-samenleving nog? Wanneer kan ik voor iemand geen figuurlijke maar een daadwerkelijke arm om de schouder zijn?

Mooi is het dat God ons in Zijn Woord laat zien dat Hij een God van relatie is. Daar waar onze armen – noodgedwongen – te kort zijn, omarmen Zijn armen eenieder. Hij ziet ons en weet wat we nodig hebben voordat wijzelf dat ontdekken. En hoe mooi is het dat we zien dat mensen in deze tijd steeds creatiever worden in het vinden en maken van contact. Om een relatie in stand te houden of misschien zelfs wel te beginnen.

Ook Vrij Zijn is gebouwd op relatie. Ook al kunnen we elkaar niet nu een dikke knuffel geven tijdens onze conferenties, zijn de scholen momenteel via de digitale wegen te volgen, de relatie is er en blijft er.
We willen blijven omzien naar elkaar, en weten dat jullie dat ook doen. Daarom geven elke week tien keer een boek weg om door te geven aan iemand waarvan jij denkt dat hij of zij een bemoediging nodig heeft. Deze week is dat God speelt geen enkele rol in mijn leven…. Stuur ons een mail waarin je beschrijft wie jij dit boek zou gunnen en waarom je die persoon hiermee wilt bemoedigen. Volgende week maandag (4 mei) zullen we tien namen uitkiezen. Daarna ontvang je van ons bericht en sturen we het boek naar jou op, zodat je het persoonlijk kunt schenken aan de desbetreffende persoon.

Aanmelden