Wie gun jij een boek?

Hoe God naar je kijkt

 

Wij geven elke week tien boeken weg om door jou heen iemand een hart onder de riem te steken. Wie gun jij het boek Hoe God naar je kijkt? Stuur ons een mail waarin je beschrijft wie jij dit boek zou gunnen en waarom je die persoon hiermee wilt bemoedigen. Volgende week maandag (8 juni) zullen we tien namen uitkiezen. Daarna ontvang je van ons bericht en sturen we het boek naar jou op, zodat je het persoonlijk kunt schenken aan de desbetreffende persoon.

Deze week het gratis dagboek bij mijn vriendin gebracht. Ze was erg verrast door dit gebaar en jullie vrijgevigheid! Ze had het dagboek (en de actie) op jullie site gezien en het boek was zeer welkom! Nogmaals: hartelijk dank!

Ik heb het boek gegeven aan een oud-collega van me. Ik heb vaak met hem over het geloof gesproken. Deze collega heeft een zoon die ook belangstelling heeft gekregen voor het christelijke geloof. Mede door corona en zijn zwakke gezondheid hebben we elkaar al een tijd niet gesproken. Zijn reactie na ontvangst van het boek: ‘Wat mooi! Ben wat beduusd. Ik kan je verzekeren dat het dagboek veelvuldig/iedere dag dus, gebruikt zal worden. Nogmaals enorm bedankt.’ Wij bidden dat mijn oud-collega en zijn zoon tot een levende relatie met de Here Jezus mogen komen. Heel veel dank voor dit prachtige initiatief; dat het een zaadje mag worden dat in meervoud tot volledige bloei mag komen.

Aanmelden