Wie gun jij een boek?

Live in love

Wie wil jij blij maken met een boek? Wij geven elke week tien boeken weg om door jou heen aan een ander te geven om iemand een hart onder de riem te steken. Wie gun jij het boek Live in Love? Stuur ons een mail waarin je beschrijft wie jij dit boek zou gunnen en waarom je die persoon hiermee wilt bemoedigen. Volgende week maandag (25 mei) zullen we tien namen uitkiezen. Daarna ontvang je van ons bericht en sturen we het boek naar jou op, zodat je het persoonlijk kunt schenken aan de desbetreffende persoon. Een paar reacties:

Ik wil jullie bedanken voor het boek. Het voelde als een knipoog van God. Toen ik er aan mee deed had ik nooit verwacht dat ik het zou krijgen. De laatste tijd ben ik naar heel wat moeilijke jaren weer intens opzoek naar God. Ik heb al heel lang het gevoel niks meer van God te horen of te ervaren. Toen ik dit boek ontving, voelde het voor mij of God mijn gebeden had verhoord.

Wat een verrassing dat ik zaterdag het dagboek ‘Begin je dag met God’ heb ontvangen om aan mijn moeder te geven! Heel erg bedankt ervoor. Ze vond het een prachtige actie van jullie en is er enorm blij mee! Dit is echt een hart onder de riem voor haar in deze moeilijke tijd.

Aanmelden