Wie zou jij een cadeautje willen geven?

Hoe God naar je kijkt

We hebben er groot plezier in om door jullie heen elke week tien boeken weg te geven aan iemand die een beetje bemoediging wel kan gebruikten. Deze week is het ons boek Hoe God naar je kijkt. Als jij ons een mail stuurt waarin je beschrijft wie jij dit boek zou gunnen en waarom je die persoon hiermee wilt bemoedigen, dan kiezen wij volgende week maandag (15 juni) tien namen uit die iemand blij mogen maken met dit boek. Als jij een van de gelukkigen bent ontvang je vanzelf bericht en sturen we het boek naar je op, zodat je het persoonlijk kunt schenken aan degene die jij hebt uitgekozen.

Deze week het gratis dagboek bij mijn vriendin gebracht. Ze was erg verrast door dit gebaar en jullie vrijgevigheid! Ze had het dagboek (en de actie) op jullie site gezien en het boek was zeer welkom! Nogmaals: hartelijk dank!

Ik heb het boek gegeven aan een oud-collega van me. Ik heb vaak met hem over het geloof gesproken. Deze collega heeft een zoon die ook belangstelling heeft gekregen voor het christelijke geloof. Mede door corona en zijn zwakke gezondheid hebben we elkaar al een tijd niet gesproken. Zijn reactie na ontvangst van het boek: ‘Wat mooi! Ben wat beduusd. Ik kan je verzekeren dat het dagboek veelvuldig/iedere dag dus, gebruikt zal worden. Nogmaals enorm bedankt.’ Wij bidden dat mijn oud-collega en zijn zoon tot een levende relatie met de Here Jezus mogen komen. Heel veel dank voor dit prachtige initiatief; dat het een zaadje mag worden dat in meervoud tot volledige bloei mag komen.

Aanmelden