Kindertehuis

Het jongetje dat zelf verweesd werd achtergelaten heeft Gods stem gehoord. Carlos en Mariela mogen een vader en moeder zijn voor kinderen die geen thuis meer hebben. Dankzij de hulp van veel sponsors heeft Pan de Vida in het najaar van 2014 in Arequipa het eerste kindertehuis geopend: Casa Alegria (‘Huis van vreugde’).

Casa Alegria biedt een veilig thuis aan achttien kwetsbare kinderen. Met een team van medewerkers, waaronder een kinderpsycholoog, wordt aan deze kinderen alle denkbare zorg gegeven die zij nodig hebben. Bovendien worden deze kinderen in aanraking gebracht met Gods liefde, zodat herstel in hun jonge levens kan plaatsvinden.

Het jongetje dat zelf verweesd werd achtergelaten
heeft Gods stem gehoord

Casa Alegria ontvangt – net als onze kinderrestaurants – geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Ieder kind in het kindertehuis heeft een persoonlijke sponsor, die belooft voor het kind te bidden en regelmatig brieven te schrijven. Je kunt een adoptiekind sponsoren voor € 50,- per maand. Ook kun je als sponsor je adoptiekind bezoeken. Meer informatie vind je op de website www.pandevida.nl.

Klik hier om sponsor te worden.